Több mint egy könyvesbolt

A Bartók Pagony lett a Visa Boltok Boltja versenyének nyertese

Különleges díjjal gazdagodott a Pagony könyvesbolthálózata: az első magyarországi Visa – Boltok Boltja megmérettetésen a Bartók Pagony első helyezést ért el. Azért különösen fontos ez az elismerés a Pagony számára, mert a díjakat a vásárlói élmény és elégedettség alapján kapták meg az üzletek. Ezzel a Kiadó kapott egy erős visszajelzést arról, hogy sikerült elérni azt, ami a bolthálózat indításával célként kitűzött maga elé: a Pagony könyvesboltokba betérni kiemelkedő kulturális és közösségi élmény.

dij-1.jpegVisa Boltok Boltja – 1. helyezettÁtadták az első magyarországi Visa Boltok Boltja verseny díjait, amelyet a vásárlói élmény minősége alapján ítéltek oda. A fizikai üzleteknek szóló versenyben a gyermek-, valamint olvasásfókuszú üzletkoncepciója miatt a Bartók Pagony könyvesbolt került ki győztesként. Az üzlet kialakítása, egyedisége, az áruk bemutatása, az innovatív technológiák alkalmazása, a személyzet hozzáállása és nem utolsó sorban a modern fizetési módok alkalmazása is az értékelési szempontok között szerepeltek.

A Pagony Kiadó egyik tulajdonosa, Sárdi Dóra a díj átvétele után elmondta:

„Köszönjük az elismerést! Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a Visa Boltok Boltja díját!

A Bartók Pagony lelkes csapata már 10 éve, nap mint nap az elégedett vásárlókért dolgozik – éppen ezért fontos visszaigazolás számunkra ez a díj, mert megmutatja azt, hogy nálunk kortól függetlenül valóban a vásárló a legfontosabb! Célunk, hogy aki hozzánk betér, amellett, hogy minőségi gyerekkönyvekkel és izgalmas társasokkal tér haza, élményekkel, tudással és azzal az érzéssel gazdagodjon, hogy itt értik, megbecsülik és értékelik. Szülőként és a kultúra iránt érdeklődő emberként is. Nemcsak könyvekkel és játékokkal, de programokkal, kávézóval is várjuk és visszavárjuk a vásárlóinkat. Mert mi nagyra tartjuk a kicsiket – és szüleiket is.”

A verseny szervezőinek indoklása szerint az üzlet koncepciója sokrétűen tükrözi a gyermekközpontúságot, a bolt kialakítása messze túlmutat a könyvesbolti funkciókon azzal, hogy a gyerekek és szüleik igényeit szem előtt tartva, olvasásra és közösségi élményekre egyaránt alkalmas teret kínál.

A Bartók Pagony több mint 200 négyzetméteren a 0–18 éves korosztálynak szóló minőségi és kortárs gyerekkönyvekkel, játékokkal, valamint szülőket segítő kötetekkel várja a hét minden napján az ide látogatókat.

A kirakat hatalmas ablaka alatt egy játszósarok szórakoztatja a legkisebbeket, az eladók pedig naprakész szakértőként segítik a vásárlókat.

bartokpagony.jpegBartók PagonyA Bartók Pagonyban rendszeresek a gyerekeknek szóló fejlesztő foglalkozások, iskolai programok, rendhagyó irodalomórák, kiállítások, könyvbemutatók, de hétvégenként szervezett szülinapi zsúrok megrendezésére is van lehetőség.

A kutyabarát Bartók Pagonyban található Pagony Café finom kávéval, sütikkel, mesés szendvicsekkel vár mindenkit. A kisgyerekesek kényelmét szolgálja a pelenkázós mosdó, a tanulni-dolgozni vágyókat pedig ingyenes wifi segíti.

Itt található a Rumini kalandszoba, ahol a hét minden napján 2 izgalmas pályával, 265 négyzetméteren kalandozhatnak gyerekek-felnőttek, és innen indul A Gellérthegy titkai nevű városi kalandséta is.

Az elmúlt 10 évhez hasonló nagy-nagy szeretettel várunk Titeket a Bartók Pagonyban a következő 10 évben is!