Májusi gyerekhónap a Pagonyban

Negyedik heti ajánlat

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints a harmadik heti ajánlatunkért!

Válogass az alábbi termékek közül 20% kedvezménnyel csak május 23. és 29. között a pagony offline és online boltjaiban! A kedvenceink közül válogattuk össze ezt a bőséges listát, hogy a legkisebbektől az általános iskolásokig mindenkinek választhass megfelelő májusi meglepetést!

A legapróbbaknak



29252.jpgMágneses könyv - Állatok

A mágneses könyvek intelligens oktatási játékok, amelyek könnyen szállíthatók és tárolhatók! Ez a mágneses szett 30 mágnesből és 10 kártyából áll, amelynek segítségével a gyerekek megismerhetik a világ állatait vagy akár új, saját karaktereket készíthetnek.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!




20180622185010-janod-product-2018-j02724-2-1000x1000.jpg
Mágneses könyv - Tanulom az órát

Mikor fogunk enni? Mi az a nap? Ennek a mágneses oktatási játéknak köszönhetően a kicsik mindent megtudnak az időről. 75 mágnesből és 8 kártyából áll. A játék célja, hogy a mágnesekkel a hétköznapi jeleneteket összeállítsa és megfelelő napszakot, órát párosítsa azokhoz.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!




30166.jpgRakd és vidd

Izgalmas, interaktív és kivételesen strapabíró könyv a nagy szállító járművekről, a városi és a falusi élet, a közlekedés és a szállítmányozás világáról, a legkisebbeknek. A falusi gazdaságban, az építkezésen és az utcán rengeteg hatalmas jármű mozog: traktor, billenős teherautó, markoló, autómentő, targonca, kukásautó… A keménylapos kötet elcsúsztatható „ablakai” mögött újabb titkok várnak a gyerkőcökre. Játsszunk együtt, és kukkantsunk a fülek mögé!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!



Ovisoknak

maszat_box-top_1000px.jpgMaszat és az elveszett plüssök

Maszat kirándulni volt a közeli erdőben, és csak otthon vette észre, hogy a játékai kimásztak a hátizsákjából, amikor leült uzsonnázni. Biztosan eltévedtek! Vajon sikerül hazatalálniuk, vagy rájuk sötétedik a rengetegben? Segítsetek nekik visszajutni az otthonukba! Ha nem érnek haza időben, Tigriske még elfoglalja előlük a játékosdobozt!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!



panda.jpgZenedoboz panda

Ki ne vágyna egy ilyen hihetetlen cuki kis pandára? Mindenféle gyerekszoba egyik legédesebb dísze lesz!
Ez a panda egy szép, fából készült zenedoboz, amely finoman pörög a 'Pop' ritmusára! Táncoljatok együtt vele, jó móka lesz! R

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!







screen-shot-2022-03-28-at-74827-pm.pngKiskertem - Felfedező készlet

Ezzel a csodaszép szettel minden kis felfedező igazán boldog lehet, hiszen minden nélkülözhetetlen felszerelés egyben van benne a kalandozáshoz. A bőröndben találtok egy nyakba akasztható iránytűt, kulacsot (így mindig lesz miben vinni az innivalót, és már nem kell külön beszerezni), távcső, utazási jegyzetfüzet és doboz a kincsek megőrzéséhez.
Tökéletes ajándék azoknak, akik imádják a természetet, és szívesen kalandoznak!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Iskolásoknak



8397794_5.jpegHamupogácsa

12 népmese a világ minden tájáról, 12 kortárs magyar író meséje, 24 hangulatkártyával és játékötletekkel! A kötet szerzői: Berg Judit, Dániel András, Gimesi Dóra, Kiss Judit Ágnes, Kollár Árpád, Lackfi János, Maksai Kinga, Mészöly Ágnes, Molnár Krisztina Rita, Somfai Anna, Szabó Imola Julianna, Várfalvy Emőke

"Mesékkel dolgozó szakemberként nap mint nap megtapasztalom a mesék összerendező, megnyugtató hatását. Az alkotó-fejlesztő meseterápia egyik célja ugyanis épp az, hogy konkrét segítséget nyújtson különféle élethelyzetekben, többek között például olyan nevelési szituációkban, amelyekkel gyakran találkozik szülő és pedagógus."

Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta, a Metamorphoses Meseterápiás Módszer kidolgozója

Rendeld meg itt, vagy keresd a keresd a boltjainkban!


2903849_3.jpegKerek élet fája

A Népmesekincstár Plusz-sorozat harmadik darabja hiánypótló kötet a családok és pedagógusok számára. Kiderül belőle, miért nem szabad vetni a bolondok napján ("Ne vess!"), és melyik napon érdemes kincskeresésre indulni. A mesekalendáriumban olvashatunk mesét Sárkányölő Szent Györgyről, Miklós püspökről, a mulatós kedvű szent Péterről, bölcs pásztorokról és fifikás királylányokról.

Az ünnep különleges idő, különbözés a hétköznapoktól. Megelőzi a várakozás, a rákészülés, külsőségekben éppúgy, mint lélekben. Ha valódi az ünnep, megváltozik az élet ritmusa. Az ünnepek, jeles napok átélését, a szokások megértését, a hiedelmek megismerését, a népmesék, legendák, mondókák, találós kérdések és játékok is elősegítik.

Rendeld meg itt, vagy keresd a keresd a boltjainkban!



maci.jpgTáskakészítés varrással - Maci és Panda

Készíts magadnak egy igaz kis divatos táskát különleges varrástechnikával, vastag, puha fonalak segítségével! Csak kövesd az egyszerű utasításokat, amik lépésről-lépésre mutatják be, hogyan kell a táskát elkészítened. A szuper puha macis táska mindenhová elkísér, kedvenc dolgaidat így könnyedén magaddal viheted!

Rendeld meg itt a macisat, itt a pandásat, vagy keresd a boltjainkban!


8401123_5.jpeg
Égi atlasz

Biztosan te is sokszor gyönyörködtél már az éjszakai égbolt hihetetlen látványában. De vajon tudod-e, hogy az égen is van Delfin, Hattyú és Főnixmadár? Ennek a könyvnek a segítségével megtudhatod, melyik kultúrában milyen alakzatokat képzeltek az égre az emberek, és feltérképezheted a szabad szemmel is látható csodálatos csillagképeket. Aztán kezdődhet a képzeletbeli űrutazás! A gyönyörűen megrajzolt oldalpárokat tanulmányozva megismerheted az Univerzum megannyi titkát! Felfedezheted a Föld égi szomszédait: Naprendszerünk további hét bolygóját, és a még távolabbi, már csak teleszkóppal vizsgálható galaxisokat, ködöket, szupernóvákat is. Lapozd fel az Égi atlaszt, és máris kezdődhet az űrkaland!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

menzacsata_3d.jpgMenzacsata

Ebédszünet, irány a menza! Vajon ma mit kell legyűrnöd? Ebben a játékban egyre csak gyűlnek előtted a menzakaják. Megpróbálhatsz ügyeskedve megszabadulni tőlük, esetleg átpasszolni párat a haspók haverodnak, vagy az asztal alá söpörni a falánk kutyusnak, de a kedves konyhás nénik ezalatt újabb és újabb repetát tukmálnak rád. A játék végén bizony mindent meg kell enni, ami előtted maradt! A célod az, hogy a tied legyen a legkisebb kajakupac.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

hp_trivial-pursuit_full-600x600.jpgHarry Potter - Trivial pursuit - Kvízjáték

Ez a Trivial Pursuit kvíz alapú társasjáték 600 kérdést tartalmaz a Harry Potter filmek világával kapcsolatban. Magyar nyelvű kiadás. A kérdések egy része még tapasztalt varázslókon is kifoghat! A játékhoz nincs szükségetek táblára, és bárhová magatokkal vihetitek sajtszeletre hasonlító dobozában.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!




Fake!

fake_borito_1000px.jpgTudtad, hogy bizonyos lottózókban gyakrabban nyernek az emberek? Hogy 2010-ben egy csodapolip megjósolta a focimeccsek eredményét? Hogy a NASA titokban állatkísérleteket folytat a Marson? Vagy talán mégsem? Ezek persze nagyon meredek állítások, de nem mindig ilyen könnyű felismerni az álhíreket. Az elmúlt pár évben megsokszorozódott a ránk ömlő információk mennyisége. Nap mint nap olvashatunk, hallhatunk rémes és borzongató híreket, hihetetlen tényeket, elképesztő felfedezéseket. Nagyon nehéz eldönteni, hogy minek és kinek higgyünk – hiszen mindenhez nem érthet az ember! De elsajátíthatunk olyan gondolkodási formákat, amelyek segítenek megállapítani, hogy mi a hír és álhír, a tudomány és az áltudomány, a babona és a valódi összefüggés.

A könyv rengeteg nyelvi és képi humorral, sok-sok példával és vicces kvízkérdésekkel járja körbe ezt a nagyon is komoly témát, és bemutatja a tudományos gondolkodás alapjait gyerekeknek (de felnőtteknek is!). Szól a fake newsról, az összeesküvés-elméletekről, az érvelési hibákról és a sarlatánságról – mert tények igenis léteznek.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!






Kapcsolódó termékek