Társasjáték pályázat nagycsoportos óvodásoknak

Tervezzetek Boribon-játékot!

Szeretitek Boribont? És a társasokat? Akkor tervezzetek egy szuper játékot az ovis csoporttal és a kedvenc mackónkkal! Nyerjetek értékes könyv- és játékcsomagot az óvodának!

Kedves óvodapedagógusok! 

Társasjáték-készítő pályázatot hirdetünk nagycsoportos óvodások számára Marék Veronika bármelyik Boribon-könyve alapján. Csoportonként egy társasjátékot várunk. Műfaját tekintve ez lehet dobok-lépek alapú táblajáték, saját rajzolású kártyajáték, vagy akár egy egészen új típusú játékot is ki lehet találni. A megvalósítás technikája (rajz, festés, alapanyagok) szabadon választott.

Mit tartalmazzon a beküldött pályázati munka?

• a társasjáték szabályának leírását (word vagy pdf formátumban)

•  szabályban tüntessétek fel a játék összes alkatrészét (például 1 játéktábla, 5 bábu, 2 dobókocka, 1 színkocka, 20 memórialapka, 60 kártya, …)

a társasjátékról készült fotókat, hogy a tábla részletei és a játék kellékei is jól látszódjanak ( 3 - 10 db fotó, jpg formátumban)

A pályázatokat az alábbi email címre várjuk: tarsasjatekpalyazat@pagony.hu

Kérjük, hogy a beküldött anyagon tüntessétek fel az intézmény nevét, a pályázat elkészítését segítő óvodapedagógus, és természetesen a játékot tervező csoport nevét!

Beküldési határidő: 2021. november 15.

Eredményhirdetés: 2021. december eleje – a pontos dátumról a pályázókat e-mailben értesítjük.

A zsűri tagjai: Fenyő Enikő (óvodapedagógus), Megellai Emese (játékszakértő, A Pagony Játékház munkatársa), 

A zsűri díjazza az egyediséget, kreativitást, a vizuális megjelenést.

Mindezek alapján a három legkiemelkedőbb pályázati munkát beküldő csoportok értékes Pagony könyv- és játékcsomagban részesülnek.

Kapcsolódó termékek