Gyere el a Titkos fiókba, a Pagony szabadulószobájába!

Várunk a Pagony Cafe - Dióban!

Vajon mit rejt a Titkos Fiók? Kulcsokat titkos ajtókhoz? Régi leveleket? Elfeledett kincseket? Ennél is jobb: kalandokat, amiket most együtt élhetsz át a barátaiddal! Ismerd meg a Pagony legújabb, gyerekeknek szóló kalandszobáját! Olvass tovább!

495b2e2a-cd57-459a-a4fa-1affef9e6ad1.jpegA Titkos fiókot Dániel András író, illusztrátor egyedi hangvételű, vicces és meghökkentő, olykor abszurdba hajló Kicsinéni és Kicsibácsi-történetei ihlették. Imikém, a történetek állandó szereplője, az idős házaspár bádognyula a Titkos fiók főszereplője: mivel Imikém hajlamos elkódorogni, időnként eltűnik, így ránk vár az a feladat, hogy megtaláljuk őt! A különleges hangulatú szabadulószoba a történetek képi világát idézi, érdemes alaposan körbenézni, felfedezni a különleges tárgyakat.

Ez a szabadulószoba hasonlít a többi szabadulószobához: kutatós, gondolkodós, kalandos feladatok tömkelege vár a csapatra! A keresés egy szobában zajlik, a kezdeti instrukciók birtokában már kezdődhet is a nyomok alapján a felderítés. Szerepet kapnak kulcsok, kódok, irányok, jelek, és persze ezek a tárgyak sem igazán hétköznapiak: kicsit tényleg mintha belépnénk Kicsibácsi és Kicsinéni világába, ahol maguk a tárgyak is különlegesek.

A programot 7-11 éveseknek ajánljuk. A feladatokat szövegekből ismerjük meg, így fontos, hogy a csapatban legyen olvasni tudó játékos. 12 év alatt felnőtt kíséretében ajánljuk a játékot. Igazi családi, baráti program lehet, sőt, a Dániel András-fanoknak felnőttként is nagyszerű szórakozás lesz az elcsámborgott Imikém megkeresése vagy az eltűnt diók megtalálása.

584d1499-7cc9-4136-b9d4-0291d96c25a1.jpegMagát a szabadulószobát a 2022. decemberében nyílt Pagony Café - Dióban találjátok. A kávézóból egy kis folyosó vezet a Bakáts Pagonyba, így a szabadulás után nemcsak a kávézóban tudtok majd megpihenni a jegy mellé a gyerekeknek ajándékba járó szörp+süti mellett, hanem a könyvesboltban is szétnézhettek!

A szabadulószoba ára egy alkalomra 8.000 Ft, amivel 2-6 fő tud egyszerre jönni. A hét bármelyik napjára tudtok időpontot foglalni (amennyiben van szabad időpont). Szuper baráti, családi program hétköznap vagy hétvégén, remek szülinapi, ünnepi ajándék! A szabadulás ideje a résztvevők gyorsaságától függően kb. 25-40 perc.

1b4e3188-0b99-43ec-8987-ca916de27960.jpegHa tetszett, ne csüggedj, mert többféle pálya is készült a szobához, így jöhetsz többször is! Ráadásul angol nyelvű program is adott, hozd el bátran a külföldi ismerősöket, rokonokat is!

Ha kint esik vagy fúj, süt a nap vagy borongós az idő, nem számít, mert ide a hét bármelyik napján jöhettek: a Titkos fiók az ünnepnapokon kívül mindig nyitva vár titeket!

A kávézó könnyen megközelíthető: a Bakáts térre jöhettek 4-6-os, 2-es villamossal, HÉV-vel a Boráros térig, metróval, trolival a Kálvint térig. A Bakáts térnél fizetős parkolót is találtok (Ráday u. 42-44.)

A jegyvásárlás egyszerű: kattints ide, és foglalj online időpontot! A foglalásodat ki sem kell nyomtatnod, csak mutasd fel a foglalást igazoló e-mailt! Így a papírt sem pazaroljuk.

Gyere el, próbáld ki a Titkos fiók szabadulószobát!

A cikkünkben Bogdán Petra fotóit láttad.