Ikermese

Ti kértétek, végre itt van!

Sokan kerestetek ikres mesekönyvet a boltba betérve, úgyhogy már nagyon vártuk, hogy a kezetekbe adhassuk a Málna és Misit! Vadadi Adrienn ismét kedves és érzékeny történeteket alkotott, amelyeket mindenki nagy örömmel forgathat: ikerpárok, ikerpárok ismerősei és azok, akik kíváncsiak, milyen ikerként ovisnak lenni.

malna_es_misi_borito_1000px.jpgMiért szeretjük Vadadi Adrienn könyveit?

Mert átragyog a történeteiből, hogy a napjait ovisok között tölti, ismeri a lelküket, problémáikat, örömeiket. És egy kis ovis mindennapi kihívásait bűbájos-mesés köntösbe képes öltöztetni. Az esti mesét hallgató kisgyerek észre sem veszi, hogy a számára apróbb-nagyobb küzdelmet jelentő szituációt a mese által biztonságos környezetben átélheti. Megtapasztalhatja, hogy ezeknek a nehéz helyzeteknek van megoldása. Ezzel kap egy eszközt a kezébe, amivel már élni tud, ha hasonló helyzetbe kerül, mint Vadadi Adrienn főhősei, például Dorci, a legkisebb óvodás és Dani, aki biciklizni tanul

A szülő pedig képzeletben ott lehet az ovis csoportszobában az esti meseolvasás alatt. Bepillantást kaphat a gyerekek ovis életébe, kapcsolódhat hozzájuk. A megértést segítik a Óvodás lettem!-könyvek végén a gondos, hasznos összefoglalók egy-egy ovis “problémakörről”, legyen az a “legkisebb-lét”, az elválás és beilleszkedés vagy az akarat és önállóság.

Keresd itt a sorozat részeit!

malnaesmisi1.pngNincs ez másképp a legújabb, régen várt és vágyott ikres mesekönyvvel, a Málna és Misivel sem.  Ebben a könyvben a történetek az ikerlét vidám és feszült pillanatait járják körül sok kedves jelenettel. Ezt a könyvet itt találod!

Az ikrek - Vadadi Adrienn szavaival élve - “család a családban”. “Mégis amikor lehuppannak a szőnyegre a meséhez, helyet keresnek az asztalnál az ebédhez, vagy párt kell választani a sétához, valahogy mindig egymás mellé keverednek.” - áll a könyvben Málnáról és Misiről. A köztük lévő szoros kapocs nem hasonlítható semmilyen egyéb kapcsolathoz. Máshogy kapcsolódnak a környezetükhöz, a családjukhoz, az ovistársaikhoz. Ezért a szüleiknek, testvéreiknek, a velük barátkozó gyerekeknek is különleges élményben lehet részük. 

Tedd kosárba itt a Málna és Misit!

Vadadi Adrienn nagy érzékenységgel ábrázolja az ikerlét ovis momentumait. Micsoda szerencse, hogy az ikerpárok tagjainak ott van a család egy tagja az oviban, a csoportban, aki bármikor elérhető és enyhíti a család hiányát! Misit is Málna segíti, hogy bátran ellépjen az anyukája mellől és belevesse magát az ovi örömeibe. Együtt, egymást segítve élhetik át a beszoktatás nehézségeit... Cserébe viszont Málnának sokkal nehezebb elfogadnia a köztük lévő szoros kapcsolat miatt, amikor Misi új barátra lel a csoportban és már nem csak Málnával játszik...

malnaesmisi2.png

Rendeld meg itt!

A könyv végén található szülőknek szóló összefoglaló ismét nagyszerűen ráirányítja a figyelmet a történetben rejtőző folyamatokra, és segíti az ikrek világának megismerését. 

Végre az ikerpárok is kapnak egy olyan mesekönyvet, ami róluk szól! Ráadásul mindezt újra Pásztohy Panka tündéri illusztrációval. De nem csak az ikreknek, mindenki másnak is kedvence lesz ez a mesekönyv, amiben feltűnnek az előző kötetek szereplői, Maja, Lea, Dani, Ákos és a többiek is.

Szerezd be itt Málna és Misi történetét!

Kapcsolódó termékek