Kiss Judit Ágnes

Cirka és Firka

Illusztrátor: Egri Mónika

Pagony Kiadó, 2022

128 oldal , Puha kötés

Firka, a fekete kutya nagy boldogságban éldegél Gazdival, aki hosszú várakozás után örökbe fogadta. Minden este izgatottan várja, hogy hazaérjen a munkából, és indulhassanak a szokásos esti sétára. Egyik nap kétségbeesetten nyávogó kiscicát találnak egy fán. Jaj, szegény cica, muszáj lesz hazavinni! De mit fog szólni Firka a betolakodóhoz? Sikerül-e megszoknia, hogy Cirkával gyarapodik a kis család?

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!

Készíts be a takaró alá egy zseblámpát is, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egyedül egy egész regényt!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

Kutya-macska barátság újratöltve

Amikor Firka imádott Gazdija egy kölyökcicával tér haza a sétájukról, Firka nem tudja mire vélni a dolgot. Kialakul otthon egy kutya-macska-gazdi háromszög - vajon Gazdi érzékeny gondossága segít az állatoknak, hogy elfogadják egymást? Olvassátok el Viola Bea ajánlóját Kiss Judit Ágnes legújabb regényéről!

A macskáknak szorgalmas védőangyalaik vannak

Ennyire érzékeny és aranyos könyvet még nem láttunk kutya-macska barátságról! Kiss Judit Ágnes regénye minden állatbarát alsóssal meg fogja szerettetni az önálló olvasást, de a szülők szívét is megmelengeti majd ez a csodálatos történet. Olvasd el a Cirka és Firka első fejezetét!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások