Időfutár 5. - A por hatalma
  • 10-18

Tasnádi István, Jeli Viktória, Vészits Andrea

Időfutár 5. - A por hatalma

Tilos az Á Könyvek, 2015

344 oldal, Puha kötés

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Az ókori Rómába szakadt különítmény Petronius házában talál menedéket, és lassacskán bejáratos lesz Néró udvarába is. Jövőből hozott tudásuk egyre befolyásosabbá teszi őket a császárnál, amit a rejtélyes Seneca növekvő gyanakvással figyel. A jövőbe szakadt megismerkednek Buraváros minden csodájával, veszélyével és ifjú Uralkodójával. De a múltban és a jövőben is egyre jobban látszik, hogy az idő fogy, és az ellenfelek egyre alattomosabban támadnak. Hannáéknak minden tudásukra, leleményükre és bátorságukra szükségük lesz ahhoz, hogy képesek legyenek helytállni ebben az egyenlőtlen küzdelemben.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

Amit még az Időfutár szerzői sem tudtak egymásról...

idofutar_7_borito_500px.jpg

Különleges interjút készítettünk az Időfutár szerzőivel. Hosszú idő után újra együtt dolgozott a most megjelent hetedik Időfutár-köteten a sorozat négy írója. Mi pedig arra gondoltunk, megkérdezzük őket, mi az, amit még nem tudnak egymásról. Mindenki egy-egy kérdést tehetett fel szerzőtársainak. A válaszokat két részletben olvashatjátok. Először nézzétek meg, mit válaszolt Gimesi Dóra és Vészits Andrea a többiek kérdéseire!

Értse meg Hannácska, ez egy felháborítóan józan város!

Azért szeretnék király lenni, mert féktelen hatalomvágy tombol bennem. Kötelezővé akarom tenni, hogy mindenki azt csináljon, amit akar. Törvénybe fogom iktatni, hogy mindenkinek azt kell szeretnie, akit tud, úgy élnie, ahogy jólesik neki, és olyannak lenni, amilyen. És aki nem engedelmeskedik, az életfogytig tartó szabadságra lesz ítélve.

Időfutárok csatája a múzeumban

Kíváncsi vagy milyen volt a nagy Időfutár vetélkedő a Margó Feszten? Hogy ki lett végül Hanna? Akkor olvasd el Eszteranna beszámolóját az eseményről!
Ha pedig ott voltál, keresd magad a képeken!

Időfutárt olvasni jó!

Már nagyon vártam a sorozat következő részét, mert fél éve gondolkodom azon, hogy mi történik Hannával azután a kertben, hogy egyedül maradt a fenyegető fémgömb alatt. Alig bírtam kivárni, hogy megjelenjen, így amint megérkezett a könyv, azonnal elkezdtem olvasni, és újra belemerültem az Időfutár zseniális világába. - Kéki Szonja ajánlója

Kiszámíthatatlanul izgalmas!

Hogy mennyire szeretitek az Időfutárt, azt boldogan láttuk a Könyvfesztiválon, ahol a szerzők csuklófájdulásig dedikáltak a hősiesen sorba álló rajongóknak. A sorozat ötödik része az egyre elsötétülő negyedik után két egészen különös világban játszódik: Buravárosban és az ókori Rómában. Izgalom és humor váltakozik, a karakterek az új közegben még jobban kibontakoznak, új oldalukról ismerjük meg őket. A recenzió írójának, Dragomán Gábornak (és sok más olvasónak) a kedvenc kötete lett: A por hatalma!

Egy nagyon helyes srác

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Részlet az 5. kötetből