Amit még az Időfutár szerzői sem tudtak egymásról...

...avagy körinterjú, ahol az írók egymást faggatják.

Különleges interjút készítettünk az Időfutár szerzőivel. Hosszú idő után újra együtt dolgozott a most megjelent hetedik Időfutár-köteten a sorozat négy írója.

tovább...

Értse meg Hannácska, ez egy felháborítóan józan város!

Kamaszkritika az Időfutár sorozatról III.

Azért szeretnék király lenni, mert féktelen hatalomvágy tombol bennem. Kötelezővé akarom tenni, hogy mindenki azt csináljon, amit akar. Törvénybe fogom iktatni, hogy mindenkinek azt kell szeretnie, akit tud, úgy élnie, ahogy jólesik neki, és olyannak lenni, amilyen. És aki nem engedelmeskedik, az életfogytig tartó szabadságra lesz ítélve.

tovább...

Időfutárok csatája a múzeumban

Képes beszámoló a nagy Időfutár-kvízről

Kíváncsi vagy milyen volt a nagy Időfutár vetélkedő a Margó Feszten? Hogy ki lett végül Hanna? Akkor olvasd el Eszteranna beszámolóját az eseményről!
Ha pedig ott voltál, keresd magad a képeken!

tovább...

Időfutárt olvasni jó!

Már nagyon vártam a sorozat következő részét, mert fél éve gondolkodom azon, hogy mi történik Hannával azután a kertben, hogy egyedül maradt a fenyegető fémgömb alatt. Alig bírtam kivárni, hogy megjelenjen, így amint megérkezett a könyv, azonnal elkezdtem olvasni, és újra belemerültem az Időfutár zseniális világába. - Kéki Szonja ajánlója

tovább...

Kiszámíthatatlanul izgalmas!

Itt az Időfutár 5! - A por hatalma

Hogy mennyire szeretitek az Időfutárt, azt boldogan láttuk a Könyvfesztiválon, ahol a szerzők csuklófájdulásig dedikáltak a hősiesen sorba álló rajongóknak. A sorozat ötödik része az egyre elsötétülő negyedik után két egészen különös világban játszódik: Buravárosban és az ókori Rómában. Izgalom és humor váltakozik, a karakterek az új közegben még jobban kibontakoznak, új oldalukról ismerjük meg őket. A recenzió írójának, Dragomán Gábornak (és sok más olvasónak) a kedvenc kötete lett: A por hatalma!

tovább...

Egy nagyon helyes srác

Jeli-Tasnádi-Vészits: időfutár 5. - A por hatalma

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Részlet az 5. kötetből

tovább...