Vészits Andrea

Mi újság? Ez!
2024-04-18
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
„Tízéves lettem. Titokban.”
2024-04-09

Vészits Andrea kiskamaszoknak szóló regényében egy nagyon érzékeny és izgalmas fantáziavilág épül fel. Két különleges gyerek – a főszereplők, Agáta és Nyár Jakab – itt talál vigaszt és olyan kapcsolódási lehetőségeket, melyeket a való világban nem tudnak megtapasztalni. Agáta és Jakab ugyanis másmilyen, mint a többi gyerek. Ebben viszont egymásra hasonlítanak, így többé már nincsenek egyedül. Olvass bele a regénybe!

Tovább olvasom...
Lépj be egy kiskamasz elvarázsolt világába!
2024-04-08 - Fodor Andrea
#Ezt olvassuk

Szerintünk a jó kiskamaszoknak szóló regény olyan, amit egy felnőtt is tátott szájjal olvas. Vészits Andrea Agáta és a jegenyenyár című könyve pontosan ilyen: csodálatos a nyelvezete, lebilincselő a története, és beszél valamiről, amiről mi is annyira szeretnénk, de nem mindig merünk. Arról, hogy milyen másmilyennek, és ettől magányosnak lenni. És hogyan lehet ebből a helyzetből mégis erősödni.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások