Anybody
  • 12-99

Katharina von der Gathen

Anybody

Illusztrátor: Anke Kuhl

Pagony Kiadó, 2024

88 oldal , Kemény kötés

Mindenkinek, aki szereti a testét
Mindenkinek, aki néha szenved miatta
Mindenkinek, akinek vörös, fekete, ősz, szőke, barna, színes haja van, vagy éppen kopasz
Mindenkinek, aki látott már vért, izzadságot, ­könnyeket és pisit


Anybody: mindenkinek, akinek van teste

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Dagi & sovány & pöttyös & szőrös

Egy képeskönyv, mely nyíltan, őszintén, és valóban tabuk nélkül beszél az emberi testről és lélekről, kívülről-belülről.
Mindent megtudunk belőle arról, amit gondolunk, amit csinálunk és amit mondunk, és mindezeket szuper, nagy képeken meg is nézhetjük.
A humoros, őszinte és minden szempontból elfogadó könyv 12 éven felül mindenkinek kötelező! Fontos, hogy gondolkodjunk, beszéljünk a testünkről, hiszen ez az, ami mindannyiunkban közös!
Tehát AnyBody for everybody!


De mi lenne a testem nélkül? Mi lennék akkor?

Minden ember egyedi. Soha senki nem volt még pont olyan, mint te. És soha senki nem lesz újra pont olyan. Elég nehéz ebbe belegondolni, nem? Főleg akkor, ha még te sem tudod teljesen, milyen vagy valójában. Pár hónap alatt megnyúlsz, előjönnek az arcodon a szeplők, olyan gyorsan nő a lábad, hogy havi program a cipővásárlás, és azokat a dolgokat is kínosnak találod, amiket pár hónapja még szerettél. Szóval kamaszodsz. De mit is jelent ez igazából? Az Anybody című könyv hatalmas türelemmel és megértéssel magyarázza el a testünkben végbemenő folyamatokat, anélkül, hogy ciki lenne a fiatal olvasók számára. De nemcsak gyerekeknek, kiskamaszoknak szól, hanem, ahogy a címe is mutatja – mindenkinek. Olvass tovább, és tudj meg róla mindent!

Frissítő újdonságok a meleg napokra

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások