Maszat, a tűzoltó
  • 2-5

Berg Judit

Maszat, a tűzoltó

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony Kiadó, 2024

56 oldal , Kemény kötés

Séta közben Maszat furcsa piros oszlopot vesz észre az utcán. Eddig még sosem látta. Vajon mire való? A föld alatti manók házának kéménye? Vagy dühös sárkányok tüze árad belőle? Amikor kigyullad a játszótér melletti szerszámoskamra, minden kiderül!

Később Maszat meglátogatja a tűzoltószertárat, megismerkedik Kornéllal, a tűzoltóval, és még a tűzoltóautóba is beülhet! Kornél mindent megmutat és mindenre válaszol, amit egy leendő tűzoltónak tudnia kell!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Tűzoltásra felkészülni!

Maszat, az egyik legkedvencebb mesehősünk visszatért, és elképesztő kalandokban vesz részt. Ellátogat egy igazi tűzoltóságra! Ha ez nem lenne elég izgalom, még egy tűzoltást és végignézhet. A kérdés csak az, sikerül-e neki is megmenteni a fán rekedt kiscicát. Megérkezett Berg Judit óriási sikerű Maszat-sorozatának legújabb része. Itt mindent elmondunk róla.

Micsoda, Maszat tűzoltó lett?

Ismeritek Maszatot? Ha még nem, feltétlen pótoljátok, mert a legaranyosabb meséket olvashatjátok a bölcsis-ovis korosztály mindennapjairól. Ha pedig már igazi Maszat-rajongók vagytok, akkor biztosan tűkön ülve vártátok az újabb részt. Mutatjuk a legújabb szuper izgalmas tűzoltós kötetet, ami talán vagányabbra sikerült, mint eddig bármelyik. Olvasd el az első mesét itt!

Frissítő újdonságok a meleg napokra

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások