Kolozsi László

Áram nélkül

Pagony Kiadó, 2022

200 oldal , Puha kötés

Miután az ember sikeresen elpusztította a környezetét, hatalmas, sárga homokviharok söpörnek végig a Földön, és pár hónap alatt tönkreteszik a világ energiaellátását. Az elszabaduló káoszban megsemmisül a mai technológiai civilizáció, és a maradványai közt egy békés, iparosodás előtti társadalom épül fel.  

Beni egy idilli erdei faluban jár iskolába, ahol azt tanítják, hogy a Totális Áramszünet előtt rosszul viselkedett az emberiség, és az egyetlen helyes út a gépek nélküli. A különleges képességű kisfiút azonban rettentően érdekli a szokatlan szerkezetek titka. Csakhogy a mindent megmozgató energiaforrásra sokaknak fáj a foga... és az őrült hajsza során Beninek kell eldönteni, kivel osztja meg a tudását. 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
A tökéletes karácsonyi könyvek kiskamaszoknak!

Kiskamaszoknak nem könnyű olyan karácsonyi meglepetést választani, ami elég menő, elég izgalmas és még könyv is - ebben egyetérthetünk. Mi most kategóriákra bontva listáztuk nektek az összes Abszolút könyvet, hogy megkönnyítsük számotokra a választást, és partnereink korosztályos újdonságait is belecsempésszük a listába. Így biztosak lehettek abban, hogy karácsony másnapján egy fotelben összegömbölyödve olvasó gyereket találtok majd a nappaliban!

Milyen lenne a világ áram nélkül?

Kolozsi László neve már ismerős lehet azoknak, akik szeretik a sci-fi könyveket, netán a különleges disztópiákat. A Hold emlékei című – a társadalmi és egyéni emlékezés mikéntjeit boncolgató – misztikus regénye után újabb izgalmas meseregénnyel tér vissza. Kattints ide és olvasd tovább Frindt Julcsi ajánlóját!

A sárga vihar

Megjelent Kolozsi László legújabb ifjúsági regénye, az Áram nélkül! Fordulatos meseregény sci-fi elemekkel és sok-sok gondolkodnivalóval az emberiség jövőjével kapcsolatban. Olvasd el az első fejezetet!

Összes kapcsolódó cikk