Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

Abszolút elgondolkodtató

Kiskamasz korban már annyi mindenről lehet beszélgetni a gyerekekkel, annyi mindenre nyitottak, és annyi minden érdekli őket! Ha olyan könyveket kerestek, aminek kapcsán elgondolkodhattok az olyan témákról, mint a természetvédelem, a feminizmus, a bullying, a teljesítménykényszer, a mesterséges intelligencia vagy az énkeresés és az identitás, akkor a legjobb helyen jártok! Olvassatok tovább!

tovább...

Minden egy helyen az Abszolút könyvekről

Itt vannak a legjobb könyvek kiskamaszoknak

Úgy érzed, elveszel a sok, jobbnál jobb Abszolút könyv között? Egy szuper könyvet szeretnél a kiskamaszodnak, de megnehezíti a dolgodat a bőség zavara? Segítünk, hogy megtaláld a tökéletes regényt! Olvass tovább!

tovább...

10 szuper példakép

Mester-tanítvány könyvek kicsiktől a kamaszokig mindenkinek

Szerencsés az az ember, aki élete során igazi mentorra talál. Különös adomány, ha már gyerekkorban, a biztos családi háttéren túl, van egy olyan támogató is, akire felnézhetünk. Legyen az egy nagynéni, nagybácsi, egy tanár, vagy akár egy szomszéd - életre szólóan meghatározó kapcsolat alakulhat ki vele. Ebben a szemlében olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amiben ilyen kapcsolatokról olvashatunk. Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Milyen lenne a világ áram nélkül?

Megérkezett Kolozsi László legújabb ifjúsági regénye

Kolozsi László neve már ismerős lehet azoknak, akik szeretik a sci-fi könyveket, netán a különleges disztópiákat. A Hold emlékei című – a társadalmi és egyéni emlékezés mikéntjeit boncolgató – misztikus regénye után újabb izgalmas meseregénnyel tér vissza. Kattints ide és olvasd tovább Frindt Julcsi ajánlóját!

tovább...

A sárga vihar

Olvass bele Kolozsi László regényébe!

Megjelent Kolozsi László legújabb ifjúsági regénye, az Áram nélkül! Fordulatos meseregény sci-fi elemekkel és sok-sok gondolkodnivalóval az emberiség jövőjével kapcsolatban. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Sütihasználati beállítások