Dávid Ádám

Arti begurul

Illusztrátor: Monszport Vivien

Pagony Kiadó, 2022

48 oldal , Kemény kötés

Markó az ötödik szülinapján egy egészen különleges ajándékot kap: Artit, a robotot. De mit lehet kezdeni egy olyan robottal, aki azt sem tudja, mi mindent tud? Nos, Markó és a legjobb barátja, Kíra nem haboznak kideríteni; és miközben Artit egyre jobban kiismerik, hol meghökkentő, hol vicces vagy épp bosszantó kalandokban lesz részük. De ahogy a mondás is tartja, minden jó, ha a vége jó, így a mese végére Markóék igaz barátságot kötnek és rájönnek, sokkal több közös van bennük, mint azt elsőre gondolták.

Dávid Ádám új kötetében négy fejezeten keresztül olvashatunk egy kisfiú és egy robot barátságáról, a történeteket pedig Monszport Vivien rajzai teszik még szerethetőbbé. Figyelem, nem csak fiúknak!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Szülinap lefújva

Markó éppen ma lett öt éves. Ez a születésnapja azonban sokkal különlegesebbnek ígérkezik, mint az összes többi, ugyanis idén egy saját robotot kap! Olvass bele Dávid Ádám legújabb könyvébe, és lesd meg Markó és Arti első találkozását!

Egy svájci bicskába oltott robot rengeteg extrával

A robotok elképesztő népszerűségnek örvendenek a gyerekirodalomban! Egy kisfiú és egy robot barátságáról szól Dávid Ádám legújabb könyve, az Arti begurul. A szerzővel a saját robotos élményeiről, az életünkbe egyre inkább begyűrűző fejlett technológiáról, gyerekekről és robotokról beszélgettünk. Olvass tovább!

Arti, a kis robot begurul

Gondolj egy izgalmas témára, amiről még alig született mesekönyv az óvodás korosztálynak! Legyen aktuális és mai! Szóljon valami olyasmiről, ami napról napra egyre jobban meghatározza az életünket! Szerintünk a robotok és a mesterséges intelligencia pont ilyen! De hogyan lehet ezt az összetett és bonyolult témakört közelebb hozni a kicsikhez? Természetesen egy pörgős és vicces mesével! Ismerd meg Dávid Ádám legújabb kötetét! Megérkezett az Arti begurul! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások