Fantasztikus robotok

Itt vannak a legjobb regények a témában!

Tik-Toktól Mikrobin át BB-8-ig: a robotok nagyon régóta népszerűek a gyerekek körében. Bemutatjuk a legklasszabb robotos könyveket az ovisoktól a középiskolásokig! Olvass tovább!

tovább...

Szülinap lefújva

Olvass bele Dávid Ádám új, robotos könyvébe!

Markó éppen ma lett öt éves. Ez a születésnapja azonban sokkal különlegesebbnek ígérkezik, mint az összes többi, ugyanis idén egy saját robotot kap! Olvass bele Dávid Ádám legújabb könyvébe, és lesd meg Markó és Arti első találkozását!

tovább...

Egy svájci bicskába oltott robot rengeteg extrával

Dávid Ádámot kérdeztük legújabb, robotos mesekönyvéről

A robotok elképesztő népszerűségnek örvendenek a gyerekirodalomban! Egy kisfiú és egy robot barátságáról szól Dávid Ádám legújabb könyve, az Arti begurul. A szerzővel a saját robotos élményeiről, az életünkbe egyre inkább begyűrűző fejlett technológiáról, gyerekekről és robotokról beszélgettünk. Olvass tovább!

tovább...

Arti, a kis robot begurul

Ismerd meg Dávid Ádám legújabb könyvét!

Gondolj egy izgalmas témára, amiről még alig született mesekönyv az óvodás korosztálynak! Legyen aktuális és mai! Szóljon valami olyasmiről, ami napról napra egyre jobban meghatározza az életünket! Szerintünk a robotok és a mesterséges intelligencia pont ilyen! De hogyan lehet ezt az összetett és bonyolult témakört közelebb hozni a kicsikhez? Természetesen egy pörgős és vicces mesével! Ismerd meg Dávid Ádám legújabb kötetét! Megérkezett az Arti begurul! Olvass tovább!

tovább...