A hatéveseké a világ!

Szuper könyvek hatéveseknek

Ha van olyan születésnap, amire szinte biztosan sokáig fog emlékezni a gyerkőc, akkor az a hatodik! Évről évre számtalan nagycsoportos várja, hogy végre az ő tortáján is meggyújtsák a hat gyertyát, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan iskolás lesz. A legtöbb gyerek esetében ez az első olyan nagyobb változás, amit már ésszel is fel tud fogni, és ami úgy marad meg az emlékezetében, mint egy új világba való belépés. Összegyűjtöttünk néhány mesekönyvet, ami kifejezetten hatéveseknek szól, és hősei is hatévesek. Lesznek köztük fantasztikus, varázslatos és a mindennapokat feldolgozó mesék, közösen olvasós meseregények, és az önálló olvasásra nevelő Most én olvasok!-sorozatrészek is. Ismerd meg a kedvenc hatéveseinket!

tovább...

Kavicskalandok

Ismerd meg a legújabb Babaróka könyvet!

A Babaróka-sorozat történetei olyanok, mint egy hordozókendő: színesek és pihe-puhák. Megtartanak és körülölelnek, legszívesebben mi is beburkolóznánk a Kiss Judit Ágnes teremtette világba. Babaróka kis olvasóival együtt nő, formálódik, de ugyanúgy a kedvencünk marad a sorozat hetedik kötetében, a Babaróka kövecskéiben is. Tudj meg mindent az új könyvről ebből a cikkből!

tovább...

A hordozókendő

Olvass bele a Babaróka kövecskéibe!

Megérkezett a legújabb Babaróka kötet! Ezekben a mesékben nagytesóságról, óvodaváltásról és a járványról is olvashattok, ráadásul mindezt Kiss Judit Ágnes és Egri Mónika varázslatos stílusában! Ismerd meg babaróka legújabb kalandjait! Olvasd el az első mesét!

tovább...

Megjelent a Babaróka kövecskéi!

Kiss Judit Ágnessel beszélgettünk

Hatalmas hírünk van! Itt a Babaróka-sorozat legújabb része, a Babaróka kövecskéi! A szerzőt, Kiss Judit Ágnest többek között arról kérdeztük, milyen felcseperedni látni a karakterét, és mit gondol a Babaróka bábszínházi előadásáról. Olvass tovább!

tovább...

Minden, amit Babarókáról tudni kell

Ismerd meg a teljes sorozatot!

Ismeritek Babarókáékat? Ez az imádni való rókacsalád rengeteg olvasónk otthonába talált utat, hiszen amellett, hogy elképesztően aranyosak, a maguk módján nagyon életszerűek, ismerősek is. Olvassátok el Bertók Eszter ajánlóját a sorozatról!

tovább...