Itt a legújabb Abszolút-regény!

El fogom mesélni neked, hogyan lettem láthatatlan, és hogyan fedeztem fel egy csomó másik dolgot is...

,,Minden kamasz életében eljön az az idő, amikor úgy érzi, hogy láthatatlan a többiek számára” – mondja a nagyi halálosan nyugodtan a telefonba, amikor a tizenkét éves Ethel a pánik szélén felhívja egy vasárnap reggel. Hogy hogyan történt mindez? Olvass tovább, és kiderül!

ezt_ne_csinald_ha_lathatatlanna_valsz_borito_1000px.jpgA nagyi nem érti! Nem csak a kamaszok lelkét – hiszen mindenkinek ,,jónapot!”-tal köszön, megveti a gyorsétterem-láncokat, a modern zenét, a sminkelést és az internetes vásárlást –, hanem azt sem, hogy Ethel tényleg eltűnt. Nem látszik! És amúgy is, ez nem kamaszprobléma, hanem legalábbis biológiai vagy fizikai. Ethelnek ne mondja senki, hogy igazából nem is tud semmit önmagáról!

Aztán persze kiderül, hogy nem is tud semmit önmagáról. A nagymamája, aki egész pici kora, édesanyja halála óta neveli, titkolózik és idegenekkel találkozik. Százéves dédmamája, akiről mindenki azt hiszi, hogy már teljesen demens, titkos üzeneteket küld neki. Boydy, Londonból jött idegesítő osztálytársa talán nem is olyan kellemetlen, mint első látásra gondolná az ember. És hogy bonyolódjon a helyzet, egyre több kutya tűnik el Ethel szomszédságából!

Tudj meg mindent az Abszolút-könyvekről!

A különös eseményekhez hozzátartozik még egy csomag, megbízhatatlan helyről rendelt pattanásellenes kínai csodaszer, egy régi (és veszélyes?) szoligép, egy idegesítő ikerpár, egy Szingapúrba költözött barátnő, egy évekkel ezelőtt lezárt világítótorony és egy jó útra tért rocksztár.

Ethel úgy érzi, hogy senkivel sem tud őszintén beszélni a vele történő eseményekről. Barátai eddig nem nagyon voltak, a nagymamája mostanában titokzatos dolgokat művel, emellett nincs annyi ideje a lányra. Szerencséjére a Londonból érkezett új osztálytársa pont annyira kitaszítottnak érzi magát, mint ő, bár nem mutatja ki. Ketten együtt állnak neki, hogy felgöngyölítsék a láthatatlanság rejtélyét, de ahogy a szálakat mozgatják, egyszerre beleakadnak az eltűnt kutyák esetébe, Ethel dédijének üzenetébe, és végül abba a rejtélybe is, hogy ki is Ethel valójában...

A szeles, tengerparti angol kisvárosban minden ember ismeri a másikat. Lehetetlen, hogy Ethel Leatherhead legyen az egyetlen, aki még önmagát sem! Ross Welford könyve egy letehetetlenül izgalmas regény családról, egymásra találásról és önbizalomról.

Kapcsolódó termékek