Vadadi Adrienn

Kicsimackó karácsonya

Illusztrátor: Egri Mónika

Pagony Kiadó, 2023

40 oldal , Kemény kötés

Közeledik a tél, a mackók készülődnek a karácsonyra. Mackómama és Mackópapa adventi naptárat készít kicsinyeiknek, a mackócsizmákba ajándékot rejt a Mikulás, Málnamaci és Kicsimackó mézeskalácsot sütnek, és a nagymama is átjön, hogy a kincseiből ajándékokat fabrikáljanak Kicsimackóval. Végül a kisharang felkelti a téli álomból a mackókat, hogy álmosan és boldogan megünnepeljék a karácsonyt.

Vadadi Adrienn szeretettel téli meséi Egri Mónika szívmelengető rajzaival.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kicsimackóval kerek a világ...

2021-ben ismerhettük meg Kicsimackót, Vadadi Adrienn végtelenül cuki mesehősét, és vele együtt természetesen az ötletes és türelmes mackószülőket. A Kicsimackó című kötetben az ovisok hétköznapi kalandjait, konfliktusait, kihívásait mesélte el a szerző. A második, Kicsimackó a Balatonon című részben nyaralni indul a mackócsalád. A Kicsimackó és Málnamaci című kötetben megérkezik a negyedik családtag, Málnamaci, a legújabb részben pedig a karácsonyra készül a mackócsalád. Ebben a cikkben felelevenítjük, miért szeretjük annyira Kicsimackóékat, és bemutatjuk legújabb kalandjaikat is! Olvass tovább!

3+1 tipp a békés karácsonyhoz

Különleges, ünnepi résszel bővül a Kicsimackó-sorozat! Vadadi Adrienn kedves meséi mindenki számára segítenek megnyugodni és valóban megérkezni az ünnepi pillanatokba, Egri Mónika illusztrációi pedig egy nagy mackóölelés melegségét és otthonosságát árasztják. Egyszerűen nem lehet nem beléjük szeretni. Ebben a cikkben bemutatjuk a legújabb Kicsimackó-kötetet, és megosztjuk a kedvenc karácsonyi tippjeinket is. Olvass tovább!

Mi van a dobozban?

Itt a Kicsimackó-sorozat várva várt karácsonyi kötete! Ha te is egy békés, lelassulós, pihentető karácsonyra vágysz, ráadásul még ovis gyerkőc is van a családban, akkor ezt a mesekönyvet neked írták. Olvasd el az első mesét a kötetből!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások