Kicsimackóval kerek a világ...

Otthon és a Balatonon is!

2021-ben ismerhettük meg Kicsimackót, Vadadi Adrienn végtelenül cuki mesehősét, és vele együtt természetesen az ötletes és türelmes mackószülőket. A Kicsimackó című kötetben az ovisok hétköznapi kalandjait, konfliktusait, kihívásait mesélte el a szerző. A második, Kicsimackó a Balatonon című részben nyaralni indul a mackócsalád. A Kicsimackó és Málnamaci című kötetben megérkezik a negyedik családtag, Málnamaci, a legújabb részben pedig a karácsonyra készül a mackócsalád. Ebben a cikkben felelevenítjük, miért szeretjük annyira Kicsimackóékat, és bemutatjuk legújabb kalandjaikat is! Olvass tovább!

tovább...

3+1 tipp a békés karácsonyhoz

Megjelent a Kicsimackó karácsonya!

Különleges, ünnepi résszel bővül a Kicsimackó-sorozat! Vadadi Adrienn kedves meséi mindenki számára segítenek megnyugodni és valóban megérkezni az ünnepi pillanatokba, Egri Mónika illusztrációi pedig egy nagy mackóölelés melegségét és otthonosságát árasztják. Egyszerűen nem lehet nem beléjük szeretni. Ebben a cikkben bemutatjuk a legújabb Kicsimackó-kötetet, és megosztjuk a kedvenc karácsonyi tippjeinket is. Olvass tovább!

tovább...

Mi van a dobozban?

Olvass bele a Kicsimackó karácsonyába!

Itt a Kicsimackó-sorozat várva várt karácsonyi kötete! Ha te is egy békés, lelassulós, pihentető karácsonyra vágysz, ráadásul még ovis gyerkőc is van a családban, akkor ezt a mesekönyvet neked írták. Olvasd el az első mesét a kötetből!

tovább...