Ellen Potter

Nagyláb, Kisláb

Illusztrátor: Sala Felicita

Pagony Kiadó, 2022

152 oldal , Puha kötés

Hugó, a kis szaszkvacs egész nap azt tanulja az iskolában, hogy hogyan rejtőzzön el a veszedelmes emberek elől. Ő viszont arról álmodik, hogy kimerészkedhessen a Széles Nagyvilágba. Bundy, a kisfiú a szaszkvacsok létezésében sem hisz. Amikor megismerkednek egymással, különös barátság szövődik közöttük. Közös kalandjaik során megismerik egymás világát, és rájönnek, hogy a szívük mélyén talán nem is annyira különböznek egymástól...  Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!  Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!  

szaszkvacs 

üzenet

fesztivál 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2482 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
A szerző további könyvei...
Kisláb, Nagyláb jó barát

Hatalmas, dörgő léptekkel érkezett a Pagony Zseblámpás könyvek legújabb része, a Nagyláb, Kisláb! Ha szeretitek a Roald Dahl-könyveket vagy a kedves történeteket barátságos szörnyekről, mint a Barátságos óriás vagy esetleg a A Graffaló, akkor Ellen Potter regénye is garantáltan tetszeni fog az egész családnak! Olvasd el a Odett, a Bartók Pagony üzletvezetőjének ajánlóját!

Hugó - Két szőrgombóc

Egy kedves meseregényt keresel a barátságról, az elfogadásról és a szaszkvacsokrók? Megtaláltad! Ellen Potter könyve, a Nagyláb, Kisláb a Zseblámpás könyvek sorozatban jelent meg, és tökéletes első "igzai könyv", amit a 7-10 éves korosztály már önállóan is elolvashat. Olvass bele!

Összes kapcsolódó cikk