Vadadi Adrienn nélkül nincs ovi...és suli sem!

Tudj meg mindent a szerzőről és könyveiről!

Vadadi Adrienn könyveivel már szinte minden óvodás és kisiskolás szülő találkozott, és mindenki rögtön bele is szeret a meséibe. Mi a szerző titka, melyek a legkülönlegesebb könyvei, és miért ajánljuk mi? Olvasd el cikkünket a szerzőről!

tovább...

Nagymama, miért olyan nagy a füled?

A 10+1 legvagányabb történet nagyszülőkről és unokákról!

Már a legrégebbi időkben is nagyszülők mesélhettek az unokáinak esténként a pattogó tűz mellett. Bár nem maradt fenn ezeknek a meséknek a szövege, kitalálhatjuk, miről szóltak: küzdelemről, örömről, bánatról, szerelemről, családról, halálról és születésről. Tehát magáról az életről. Vannak olyan meséink, amikben fontos szerepet játszanak a nagyik és nagypapák: ki ne emlékezne Piroska nagymamájára, akit egy harapásra lenyelt a gonosz farkas, vagy Nagyanyóra és Nagyapóra, akinek a kertjében az óriási répa termett? Válogatásunkban megismerheted a legvagányabb nagyszülőket!

tovább...

Mi újság? Ez!

Mutatjuk legújabb könyveinket

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

tovább...

Hazatérés Valaholba

Gyökeret vert nálunk az Örökkön Örökké fa!

Ki ne gondolt volna már arra, hogy mi történik velünk a halál után? Talán elnyel minket a végtelen, üres sötétség? Vagy angyalként élünk tovább, akik a felhők széléről, láblógatva figyelik, hogy mit csinálnak az emberek? Vagy talán egy teljesen más világba kerülünk, ahol az ég mindig vidám babarózsaszín, ahol az Örökkön Örökké Fa nő, és ahol a Földről eltávozott lelkek, a lillék csillagkekszet ropogtatnak és tejszódát kortyolgatnak, miközben felkészülnek új életükre a Földön? Vadadi Adrienn könyvének, az Örökkön Örökké Fának főszereplője, Szille az utóbbiban hisz. Története olyan komoly témákat dolgoz fel, mint az elengedés, a gyász és a veszteség, melyek előbb-utóbb mindannyiunk életében felbukkannak. Olvass tovább, és tudj meg mindent a regényről!

tovább...

Miért vagyok ilyen furcsa?

Olvass bele Vadadi Adrienn könyvébe, az Örökkön Örökké Fába!

Valahol világát az Örökkön Örökké Fa köti össze a mi világunkkal. Nem tud erről senki, csak a kilencéves Szille és a nagypapája, de a másik oldalon mindennap újabb és újabb lillék, földi lelkek várnak arra, hogy kisbabaként újralethessenek a Földre. Közéjük tartozik a titokzatos Dió is, aki már teljesen feladta, hogy valaha a Földön járjon, hiszen nincs lillecsaládja, akik segítenének neki a célja elérésében. Kettejük állandóan változó lelki párbeszédén alapul a regény.
Fodor Katalin gyönyörű illusztrációin keresztül megismerheted Valahol rózsaszín egét és az Örökkön Örökké Fa dús lombjait, de hogy megtudd, mi a lillék kedvenc időtöltése és hova járnak kikapcsolódni, ahhoz bele kell olvasnod a könyvbe!

tovább...

Sütihasználati beállítások