Axel Scheffler

Pipp és Polli - Pipp és Polli nagy szótára

Pagony Kiadó, 2024

24 oldal , Kemény kötés

Ismerd meg Pipp és Polli világát – kísérd el őket a játszótérre, a tengerpartra, a boltba, és persze az otthonukba! Tíz óriási rajzon böngészheted a száz meg száz apróságot – ráadásul mindennek magyarul és angolul is elolvashatod a nevét. Ha pedig bekukucskálsz a kis ablakok mögé, még több érdekességgel találkozhatsz.A könyvben tíz színes, képpel jelölt fülecske segíti a tájékozódást.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5092 Ft
loyaltypoints25 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ennél jobb nem történhet egy Pipp és Polli-rajongó életében!

Axel Scheffler kisegere és nyuszija végleg belopta magát a kicsik szívébe. Bájos történeteik, a rendkívül aranyos rajzok és a frappáns rímek már az egészen piciket is elvarázsolják, de a kis állatok még hosszú évekig az ovisok kedvencei maradnak. Kevés mesekönyv képes arra, hogy évekig rajongjanak érte a gyerekek, de a Pipp és Polli-sorozat ilyen. És most már még inkább ilyen lesz: mostantól a nagy szótárukat is böngészhetitek, sőt az angolul tanuló kisiskolások is örömmel használhatják!

Mi újság? Ez!

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások