Ennél jobb nem történhet egy Pipp és Polli-rajongó életében!

Tudj meg mindent a két barátról egy óriási szótárból

Axel Scheffler kisegere és nyuszija végleg belopta magát a kicsik szívébe. Bájos történeteik, a rendkívül aranyos rajzok és a frappáns rímek már az egészen piciket is elvarázsolják, de a kis állatok még hosszú évekig az ovisok kedvencei maradnak. Kevés mesekönyv képes arra, hogy évekig rajongjanak érte a gyerekek, de a Pipp és Polli-sorozat ilyen. És most már még inkább ilyen lesz: mostantól a nagy szótárukat is böngészhetitek, sőt az angolul tanuló kisiskolások is örömmel használhatják!

pipp_es_polli_nagy_szotara_borito_1000px.jpgKépzelj el egy hatalmas könyvet, ami bemutat mindent Pipp és Polli egyedi világából! Körbenézhettek a kis főhősök otthonában, a közeli boltban, a tengerparton, a játszótéren – és ha minden apró részletet megtaláltatok, még be is kukucskálhattok a kis ablakok mögötti titkos meglepetésekért. Megannyi apróság és kedvesség, amikért a kicsik teljesen odavannak.

A jó híreknek itt nincs vége! Ugyanis a könyv különlegessége, hogy nemcsak magyarul lehet elolvasni a nyuszi- és egérkevilág fontos alkotóelemeit, hanem angolul is! Kétnyelvű szótárként is tudjátok használni, ezzel segítve az angolul tanulást, vagy angol anyanyelvű gyerekek esetében a magyarul tanulást.

Tedd a kosaradba most!

pipp-es-2.pngAxel Scheffler illusztrációjaSzámunkra is hihetetlen, de mára kisiskolás korú az a nemzedék, akik Pipp és Polli történetein kezdtek könyvmolyokká válni. A gyönyörű kiadvány nekik is kedvez: sokkal szívesebben fognak angolul tanulni, ha gyerekkoruk kedvencei segítenek nekik ebben.

Ha kézbe veszitek a könyvet, azonnal látjátok a legnagyobb különbséget a korábbi Pipp és Polli-mesékhez képest: ez a könyv hatalmas! Imádjuk összebújva olvasni a kicsi könyveket is, de ez az óriási, gyönyörű kiadvány a gyerekszobai könyvespolc valódi ékessége lehet.

Éljen!

Pipp és Polli nagy szótárát itt rendeld meg!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, akcióinkról és különleges programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó termékek