23 klassz könyv '23-ból

2023-ban megjelent könyveink legjava

Elképesztően sok minden történt velünk 2023-ban. Elsősorban: kiadtunk jó sok nagyszerű könyvet, mindenféle korosztálynak, a babáktól a fiatal felnőttekig, a könnyed-mókástól az igazi irodalmi csemegékig. Huszonhármat válogattunk össze közülük: mindegyik másért került fel a listára.

tovább...

Vakáció könyvekkel!

A legjobb meseregények a nyárra

Itt a nyári szünidő és vele együtt az időmilliomos gyerekek: igazán alkalmas időszak ez a meseregények olvasására. Nem kell szétszabdalni az olvasást napi, esti adagokra, lehet falni a fejezeteket. Összeállítottunk hát egy szemlét a legfrissebb, legizgalmasabb meseregényekből.

tovább...

Ha egy évben csak egyszer jössz be hozzánk...

...ezeket a könyveket és társasokat mindenképp nézd meg!

Látjuk, hogy sokan vagytok, akik egy évben vagy egy félévben csak egyszer juttok el a boltjainkba, akár azért, mert külföldön életek, akár azért, mert a közeletekben nincs Pagony könyvesbolt. Nektek szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, hogy eligazodjatok a friss megjelenéseink között, és egyetlen izgalmas újdonságról se maradjatok le. Olvass tovább!

tovább...

10+1 szuper könyv a nyárra

Ezeket pakold be a bőröndbe!

Készülj velünk a nyaralásra, mert a vakáció nemcsak a strandolás, a fagyi, a városnézés, hanem a végtelen olvasás ideje is! A Pagony és a Tilos az Á Könyvek minden korosztály számára izgalmas, igazi nyári olvasnivalót kínálnak. A következő cikkben összegyűjtöttük azokat a könyveket, melyeket akár a tengerpartra, akár a hegyekbe, akár a nagyszülőkhöz magatokkal vihettek, de ott a helyük a táborozós hátizsákban is!

tovább...

Ezek voltak a 2023-as könyvheti könyveink

Ismerd meg mind!

Idén is rengeteg új, szuper Pagony- és Tilos az Á könyvvel készültünk az Ünnepi Könyvhétre, melyekkel megörvendeztetheted a kicsiket, a nagyokat, sőt, még magadat is. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat! Olvass tovább!

tovább...

Bemutatjuk Sipos Fannit

Ismerd meg a Rókazsolt a Margitszigeten illusztrátorát!

A Rókazsolt a Margitszigeten képei első pillantásra magukkal ragadnak bárkit, aki csak felcsapja a kötetet. Nagyon nehéz elhinni, hogy ez a rajzoló, Sipos Fanni első könyvillusztrátori munkája. Pedig így igaz! Ebből az interjúból megtudhatod, hogyan lesz valakiből illusztrátor, és azt is, hogyan születtek ezek a szemet gyönyörködtető rajzok a Rókazsolt lapjain. Olvass tovább!

tovább...

Itt van Rádai Andrea legújabb mesekönyve!

Ismerd meg Rókazsoltot!

Örömmel jelentjük, hogy a Tündérek a tajgán után ismét egy csodálatos könyv érkezett Rádai Andrea tollából, ezúttal Sipos Fanni gyönyörű illusztrációival. Olvassátok el az első fejezetet, és ismerjétek meg ezt az ízig-vérig városi, sőt, fővárosi rókát, Rókazsoltot! Olvass tovább!

tovább...

Bemutatjuk Rókazsoltot!

Ebbe a mesevilágba bele fogtok szeretni!

Itt egy csodálatos, új mesekönyv, amely egyszerre modern és retró, valóságos és varázslatos, állatos, mégis nagyon-nagyon emberi. Rádai Andrea, a Tündérek a tajgán szerzője és számtalan mesekönyv fordítója második saját könyvében egyszerre lep meg bennünket minden egyes oldalon, és ringat mégis a meseregények ismerős világába. Ismerd meg Rókazsoltot! Olvass tovább!

tovább...