Sally Nicholls

Százéves karácsony - Az időtükrön át

Pagony Kiadó, 2021

208 oldal, Puha kötés

Alex és Ruby az időtükör segítségével karácsonykor Viktória királynő korába utazik. Igen ám, de az egyik rokonukat, Edithet az apja a legrosszabb hírű bentlakásos iskolába akarja küldeni! Alexéknek pedig mindenáron meg kell ezt akadályozniuk.

Megható karácsonyi történet a viktoriánus Angliából, amely bemutatja a család és a szeretet erejét.

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagybetűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!

Készíts be a takaró alá egy zseblámpát is, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

loyaltypoints11 törzsvásárlói pont

Kosárba
Karácsonyi időutazás

Mi jut eszedbe, ha meghallod azt a szót, hogy időtükör? Nekem megannyi izgalom, kaland és természetesen az időutazás! Talán még emlékszel a testvérpárra, Alexre és Rubyra, akik minden nyáron két hetet töltenek nagynénjüknél egy hatalmas házban, és akik a Megálljatok, tolvajok! című regényben egy tükrön keresztül jutottak vissza 1912-be. Ha esetleg még nem találkoztál velük, mindenképpen ajánlom az első Időtükör kötetet, hiszen megérkezett történetük folytatása, a Százéves karácsony!

Kattints, és olvasd el Murányi Odett ajánlóját!

Egyedül egy egész regényt!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

Karácsony Joanna nénivel

Folytatódik Az időtükrön át-sorozat! A Megálljatok, tolvajok!-ban megismert Alex és Ruby ezúttal a viktoriánus korba utazik vissza. Ráadásul épp karácsony előestéjén! Érdekel egy igazi, karácsonyi időutazós regény? Akkor olvass bele a Zseblámpás-könyvek legújabb részébe, a Százéves karácsonyba!

Összes kapcsolódó cikk