TOP 10 könyv Mikulásra

Ha még nem tudod, mi kerüljön a csomagba

Kattints a cikkre, és derítsd ki melyik könyveket érdemes beletenni december 6-án a kis csizmákba! Rendeld meg a 10 legjobb mikulásajándékot kedvezménnyel!

tovább...

Könyvek karácsonyra kisiskolásoknak

Ha elveszve érzed magad a lehetőségek között, ugyanakkor egy irtó szuper könyvet keresel a 6-10 éves korosztálynak, jó helyen jársz, mert a legmenőbbeket gyűjtöttük össze ebben az ajánlóban! Van közte sok-sok friss és ropogós újdonság is!

tovább...

Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

Karácsonyi időutazás

Ismerd meg Az időtükrön át-sorozat második részét!

Mi jut eszedbe, ha meghallod azt a szót, hogy időtükör? Nekem megannyi izgalom, kaland és természetesen az időutazás! Talán még emlékszel a testvérpárra, Alexre és Rubyra, akik minden nyáron két hetet töltenek nagynénjüknél egy hatalmas házban, és akik a Megálljatok, tolvajok! című regényben egy tükrön keresztül jutottak vissza 1912-be. Ha esetleg még nem találkoztál velük, mindenképpen ajánlom az első Időtükör kötetet, hiszen megérkezett történetük folytatása, a Százéves karácsony!

Kattints, és olvasd el Murányi Odett ajánlóját!

tovább...

Karácsony Joanna nénivel

Olvass bele a Százéves karácsonyba!

Folytatódik Az időtükrön át-sorozat! A Megálljatok, tolvajok!-ban megismert Alex és Ruby ezúttal a viktoriánus korba utazik vissza. Ráadásul épp karácsony előestéjén! Érdekel egy igazi, karácsonyi időutazós regény? Akkor olvass bele a Zseblámpás-könyvek legújabb részébe, a Százéves karácsonyba!

tovább...

A Pagony karácsonyi könyvei

Az egész családnak tartogat karácsonyi könyveket a Pagony Kiadó, legyen szó egy adventi krumplirajzolóról Agócs Írisztől vagy egy mesés Rutkai Bori képeskönyvről. Az ovisok együtt várhatják a karácsonyt Babarókával, a legkisebbek pedig Boribonnal bontogathatják majd az ajándékokat, és természetesen a már önállóan olvasó gyerekek sem maradnak ajándék könyv nélkül!

tovább...