22 szuper Pagony- és Tilos az Á könyv 2022-ből

Olvasson az egész család! Mutatjuk azt is, hogy mit!

2022-ben sem unatkoztunk a kiadóban. Idén is rengeteg új könyvet és játékot jelentettünk meg kicsiktől kezdve, az iskolásokon át, a kiskamaszokon keresztül a középiskolásokig, sőt, a felnőttekig mindenkinek. Év végén szuper érzés kicsit megpihenni, visszatekinteni, és egyszerűen csak örülni, mennyi izgalmas dologgal foglalkoztunk ebben az évben. Ebben a szemlében a teljesség igénye nélkül összeválogattunk pár idei kedvencet, nosztalgiázz velünk te is!

tovább...

11 dolog, amit próbálj ki decemberben!

És hozzá 11 szuper könyv!

Itt a december, és ahelyett, hogy lelassulna körülöttünk az idő, azt vesszük észre, hogy elfut mellettünk minden és mindenki. Pedig a decemberi időszak sok kellemes meglepetést tartogathat a szürke hétköznapokon is, ha megengedjük magunknak azt a luxust, hogy nem rohanunk, hanem kiélvezzük a pillanatot. Az adventi naptárt ne csak édességekkel és apró játékokkal töltsd meg, hanem közös programokkal is! Adunk pár ötletet, ami meghittebbé teszi majd a következő heteket, olvass tovább!

tovább...

10 szuper példakép

Mester-tanítvány könyvek kicsiktől a kamaszokig mindenkinek

Szerencsés az az ember, aki élete során igazi mentorra talál. Különös adomány, ha már gyerekkorban, a biztos családi háttéren túl, van egy olyan támogató is, akire felnézhetünk. Legyen az egy nagynéni, nagybácsi, egy tanár, vagy akár egy szomszéd - életre szólóan meghatározó kapcsolat alakulhat ki vele. Ebben a szemlében olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amiben ilyen kapcsolatokról olvashatunk. Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Mici újra akcióban

Megérkezett Agócs Írisz legújabb könyve, a Tekla madarai!

Talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne szeretné etetni a madarakat, legyen szó a Balatonban úszkáló kacsákról, a főtéri verebekről, vagy a színes kis cinegékről, akik a fákon ugrálnak az ablakunk alatt. Természetes, hogy mind a legjobbat szeretnénk ezeknek a helyes kis állatoknak, de az sem elvárható, hogy egytől egyig ornitológusok legyünk, és pontosan tudjuk, melyik madárnak mire van szüksége. Jó hírünk van a számotokra, ugyanis Agócs Írisz legújabb könyvéből sokat tanulhattok a madarakról, és a városi életbe is könnyedén beilleszthető tippeket is kaptok, hogyan lehettek barátai a természetnek. Ismerd meg a Mici megmenti a világot-sorozat második kötetét!

tovább...

Megérkeztek Tekla madarai!

Lapozz bele Agócs Írisz legújabb könyvébe!

Újabb gyönyörű könyv érkezett a Mici megmenti a világot-sorozatba! Márkó bácsi kertje után itt vannak Tekla madarai! Lapozz bele ebbe a csodaszép és informatív képeskönyvbe!

tovább...