Győzd le a náthát könyvekkel!

Mutatjuk a kedvenc, betegségűző meséinket

Mit kezdjünk egy morcos gyerekkel, aki nem akarja bevenni az orvosságot, meginni a teát, és az élet igazságtalanságát úgy általában nem tudja elviselni?

Hát meséljünk neki! Most megfázós, torokgyulladásos, doktor nénis, meséket gyűjtöttünk nektek, amikben a kis főhősök gyógyulásának folyamatát követhetik végig a gyerekek, és így pillanatok alatt elrepül az az idő, amit a betegágyban kell tölteniük. Kattints a gyógyító könyvekért!

tovább...

22 szuper Pagony- és Tilos az Á könyv 2022-ből

Olvasson az egész család! Mutatjuk azt is, hogy mit!

2022-ben sem unatkoztunk a kiadóban. Idén is rengeteg új könyvet és játékot jelentettünk meg kicsiktől kezdve, az iskolásokon át, a kiskamaszokon keresztül a középiskolásokig, sőt, a felnőttekig mindenkinek. Év végén szuper érzés kicsit megpihenni, visszatekinteni, és egyszerűen csak örülni, mennyi izgalmas dologgal foglalkoztunk ebben az évben. Ebben a szemlében a teljesség igénye nélkül összeválogattunk pár idei kedvencet, nosztalgiázz velünk te is!

tovább...

Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

Varázslatosan szép gyerekkönyvek 0-99 éves korig

A Pagony Kiadó szerencsére sok nagyszerű illusztrátorral büszkélkedhet. Nagyon fontos a számunkra, hogy a nálunk megjelent könyvekben szereplő képek párbeszédbe lépjenek a szövegekkel, hogy ne csupán illusztrálják, de egy új szintre emeljék a történetet. Így teszik a rajzolók egyedi stílusukkal igazán különlegessé a Pagony-könyveket. Közülük szeretnénk most bemutatni nektek egy olyan alkotót, akinek egyszerűen nem lehet elszakadni a képeitől. Ha a kezedbe vettél egy általa illusztrált könyvet, azt biztosan nem tetted vissza. Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

tovább...

Virágkereső

Kiss Judit Ágnes - Szimonidesz Hajnalka: Zsálya és a mélyvölgyi utazás

Kiss Judit Ágnes gyönyörű meséje erőt és reményt adó varázsmese, mely úgy beszél a gyerekeknek a gyógyulásról, hogy közben nem tagadja le a betegséggel járó nehézségeket sem. A Zsálya hercegnő várva várt folytatása egy kicsit idősebbeknek szól, mint az első kötet, így Zsálya valóban elkíséri a gyerekeket a felcseperedés útján. Szimonidesz Hajnalka gyönyörű illusztrációi pedig gondoskodnak róla, hogy ezt a könyvet senki ne akarja majd becsukni. Zsálya legújabb történetét túlzás nélkül mindenkinek ajánljuk 9 és 99 év között, hiszen mindenkinek sokat fog adni. Viola Beáta cikkből megtudhatod, miért. Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Egy kórházi éjszakán

Olvass bele a Zsálya és a mélyvölgyi utazásba!

Lesz folytatása a Zsálya hercegnőnek? - ez volt az a kérdés, amit talán a legtöbbször hallottunk a Könyvhéten és a Könyvfesztiválon. Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a várva várt második kötet, mely ezúttal egy kicsit idősebb korosztálynak, a 9 éven felülieknek szól. Azt is mondhatjuk, hogy a Zsálya és a mélyvölgyi utazás az "iskolás"-kötet a sorozatban, így kíséri el a gyerekeket Zsálya a felcseperedés útján. Ez a komolyabb hangvételű történet azonban a szülőknek is legalább annyit fog adni, mint a kisiskolázoknak. Olvassátok el együtt az első fejezetet!

tovább...

Sütihasználati beállítások