Annie M.G. Schmidt

Titi a parkban

Illusztrátor: Fiep Westendorp

Pagony, 2013

144 oldal , Kemény kötés

A Titi a toronyház tetején folytatásában Titi, ez a kedves és segítőkész kisfiú a piros daruskocsijával hazatér a tengerpartó́l, zsebében egy titokzatos tojással. De nem ér rá pihenni, otthon is rengeteg dolga van. A Gerliceparkot, sok-sok kedves állat lakóhelyét meg akarja szüntetni a Parkőr, hogy a helyére betonnal borított, rendezett teret építtessen. Titi ezt nem hagyhatja annyiban! Penna bácsi, Gerda, a galamb és egy titokzatos renete (aki nem remete, csak majdnem!) segítségével megmenti a parkot és az állatokat. És hogy mi kel ki a narancssárga tojásból? Egy óriási göndörgém... 5-10 éves gyerekeknek ajánljuk

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
A Gerlicepark

Megjelent a legújabb Titi! Ha élvezted Titi kalandjait az első kötetben, és kíváncsi vagy, mi lesz a tengerparttól elhozott titokzatos tojással, akkor a második részt is nagyon fogod élvezni!

A Gerlicepark veszélyben van, de hogy pontosan ki és mi fenyegeti parkot, az kiderül az itt következő részből...

Egy belevaló gyerek

Vannak nagyon belevaló gyerekek: szabadidőben nyomozgatók, vakációs kalandorok  mint Csukás István hősei, a Fecskék és fruskák vagy akár a Pál utcai fiúk, de azért ők általában otthon vacsoráznak. És van a kemény vonal: Pán Péter meg Harisnyás Pippi, akikre nem vetül semmiféle szülői árnyék, jobbára szó sem esik felmenőkről, önállóságuk zavarbaejtő. - Szombati Enikő ajánlója a sorozat második kötetéről.

Ki kicsoda Titiéknél?

Ismered Titit, Penna bácsit, Ágicát? Ha nem, akkor ismerkedj meg velük most a képeken, aztán szaladj, és olvasd el a róluk szóló meseregényéinket: a Titi a toronyház tetején-t és a Titi a parkban-t. 

Keresd meg a lapon, hogy kinek melyik az árnyéka! Küldd vissza nekünk csütörtök délig a neveket a számokkal összepárosítva a titi@pagony.hu címre, és a beküldők között kisorsolunk egy Titi a parkban-t!

Összes kapcsolódó cikk