Vészits Andrea

Agáta és a jegenyenyár

Illusztrátor: Lilla Bölecz

Pagony Kiadó, 2024

112 oldal , Puha kötés

Agáta folyton bajba keveredik, de határtalan képzelőerejének hála a legkülönösebb helyzetekben is feltalálja magát. Kutyusával, Mázlival együtt fedezik fel a közeli erdők, rétek varázslatos világát, így azt is észreveszik, hogy a szomszédba egy Agátával egyidős fiú költözött. Nyár Jakab meglehetősen furcsán viselkedik, Agáta azonban elhatározza, hogy összebarátkozik vele. Végül közösen megbirkóznak a gonosz boszorkánnyal, a tetovált varázslóval, és még a sötét lúdvércekkel is. És ami a legfontosabb: eközben megmentik a fákat is!A Pagony 9-12 éveseknek szóló sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektív­regény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!Abszolút barátság

Abszolút természet

Abszolút mentőakció

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

Abszolút elgondolkodtató

Kiskamasz korban már annyi mindenről lehet beszélgetni a gyerekekkel, annyi mindenre nyitottak, és annyi minden érdekli őket! Ha olyan könyveket kerestek, aminek kapcsán elgondolkodhattok az olyan témákról, mint a természetvédelem, a feminizmus, a bullying, a teljesítménykényszer, a mesterséges intelligencia vagy az énkeresés és az identitás, akkor a legjobb helyen jártok! Olvassatok tovább!

Lépj be egy kiskamasz elvarázsolt világába!

Szerintünk a jó kiskamaszoknak szóló regény olyan, amit egy felnőtt is tátott szájjal olvas. Vészits Andrea Agáta és a jegenyenyár című könyve pontosan ilyen: csodálatos a nyelvezete, lebilincselő a története, és beszél valamiről, amiről mi is annyira szeretnénk, de nem mindig merünk. Arról, hogy milyen másmilyennek, és ettől magányosnak lenni. És hogyan lehet ebből a helyzetből mégis erősödni.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások