Egysejtűek családi fotóalbuma, avagy az ivartalan szaporodás

Olvass bele az Állati családokba!

Az Állati dumák után most megérkezett az Állati családok! Ebből a kötetből mindent megtudhattok az állati apukákról, anyukákról és kölykökről, ivartalan és ivaros szaporodásról, udvarlási szokásokról és gyereknevelésről az állatvilágban. A Vibók Ildikótól és Igor Lazintól megszokott humorral tálalva az összetettebb információk is könnyedén épülnek be a gyerekek tudásába, és nem csak az övékbe! A könyv számtalan izgalmas újdonságot tartogat a szülőknek is! Nem hiszed? Lapozz bele!

allati_csaladok_borito_1000px.jpgKíváncsi vagy, miért lenne unalmas a papucsállatkák családi fotóalbuma, és hogy az ezüstkárász-anyuka miért dönthet úgy, hogy egyszer csak apukává válik? Vagy inkább az érdekel, hogyan lesz a béka petéjéből ebihal, vagy miért csinál magának mindenből „reklámfelületet” a tüzelő kutya egy tavaszi séta alkalmával? Esetleg azt szeretnéd tudni, hogyan törnek világuralomra a tetvek, miért görög sorstragédia a méhkirálynő élete, és miben hasonlít a csigák párzása egy brazil szappanoperához?

Akkor remek hírünk van számodra, ugyanis megérkezett Vibók Ildi legújabb könyve, az Állati családok! Az Állati dumákhoz hasonlóan ezt a kötetet is Igor Lazin fantasztikus, és vicces rajzai teszik teljessé.

Lapozz bele ebbe a szórakoztató és informatív kötetbe itt!

Olvasd el a könyvről szóló ajánlónkat!

Tetszett? Rendeld meg most!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Miért ne csinálj krokodiltojás-rántottát?