Megérkezett Evi, Nick és a csibés nyár!

3 ok, amiért imádni fogjátok Anna Woltz Zseblámpás könyvét!

Anna Woltz neve valószínűleg ismerősen cseng mindenkinek, aki keresett már ifjúsági könyvet Pagony boltban. Az Abszolút könyvek és a Tilos az Á könyvek között is találkozhattál a regényeivel. Most a Zseblámpás korosztály is megismerheti. Olvass tovább!

evi_nick_es_a_csibes_nyar_1000.jpgA Zseblámpás könyvek sorozat egy trükkös korosztályt igyekszik megszólítani. Azoknak a gyerekeknek készül, akiknek már nem kihívás az összefüggő szövegek kibetűzése, de akiknek egy több száz oldalas regény még túl nagy falat lenne.

A 6-9 évesek még vonzódnak a mesékhez, de már rengeteg minden érdekli őket a való világból is. Még sok mindent nem értenek, de már egy csomó kérdésük van. E kíváncsiság kielégítéséhez nagy betűvel Bátornak kell lenni. Közben persze óvatosnak is, hiszen nem önthetjük rá egy kisiskolásra a világ minden összetett problémáját.

De mit adjunk akkor a gyerek kezébe, ami kihívást jelent a számára, és egyszerre meg is szeretteti vele az olvasást? Ami izgalmas és elgondolkodtató, de nem túl megterhelő? Amivel könnyen tud azonosulni, és ami mégis ki tudja kapcsolni, el tudja repíteni egy másik világba?

Anna Woltz regénye, az Evi, Nick és a csibés nyár minden fenti pontot könnyedén kipipál! Lássuk, miért tökéletes olvasmány a kisiskolás korosztály számára!

Szerezd meg most!

1, Mert példaképre találhat a szereplőkben az olvasó

Az elbeszélő egy visszahúzódó kislány, aki legszívesebben egyedül tölti az idejét. Ezen a nyáron azonban “kénytelen” összebarátkozni a szomszédjukba költöző új lánnyal, hiszen neki köszönhetően válthatja valóra legnagyobb álmát, hogy saját állatai - történetesen csibéi - legyenek.

Flora igazi példakép lehet, akivel a csendesebb gyerekek is könnyen azonosulhatnak. Attól, hogy nem hangos és makacs, mint Evi, vagy nem barátkozik olyan könnyen bárkivel, mint Nick, nagyon bátor és igazi jó barát. Ezen a nyáron pedig nem csak azt tanulja meg, hogyan kell gondolkodni egy kotlós tyúkról, de azt is, hogyan engedjen közel magához másokat.

2, Mert bebizonyítja, hogy a változásoknak nem kell borzalmasnak lenniük

Evi, a szomszéd kislány fiatalon elveszítette az anyukáját, apukája pedig szinte menthetetlenül elkényeztette. Azt hiszi, a világ körülötte forog, és hogy hisztivel és pénzzel mindent meg lehet oldani. A kerék azonban fordulni látszik, apukájának ugyanis új komoly kapcsolata van, és hamarosan szeretné elvenni ezt a tüsi hajú, tyúkimádó nőt, aki egyáltalán nem emlékeztet Evi anyukájára.

Evi minden rendelkezésére álló eszközzel harcol a nő ellen, végül majdnem el is szakítja az apukájától. Végül azonban rájön, hogy igenis fontos számára a papája boldogsága, és hogy el kell fogadnia a változásokat ahhoz, hogy egészséges, még ha nem is vérszerinti családként élhessenek együtt.

Olvasd el az első fejezetet!

3, Mert megmutatja, milyen az igazi barátság

Nick az a barát, akit mindannyian kívánnánk a kisiskolás gyerekünknek. Nyitott és barátságos, nem ítélkezik, és remek morális iránytűje van. Ha kell, titkot tart, ha kell, kreatívan oldja meg a kríziseket, ha kell, felteszi azokat a kérdéseket, amiket más nem mer. Nincs mit csodálkozni rajta, hogy Flora talán egy kicsit bele is szeret...

Hármuk közül minden kis olvasó talál majd valakit, akivel könnyen és szívesen azonosul. De nem csak ők, hanem talán a szüleik is. Anna Woltz regényében az a legfantasztikusabb, hogy több szinten is működik.

Ha könnyed, nyári olvasmányt keresel állatokról, barátságról és egy megmentett esküvőről, akkor az Evi, Nick és a csibés nyár tökéletes választás lesz a számodra.

Ha pedig egy olyan ifjúsági regényt szeretnél a kisiskolásod kezébe adni, ami finoman rávilágít az új anyukák és apukák jelentette változásokra, ha egy olyan könyvet keresel, ami észrevétlenül érzékenyít ebben a témában, nos, akkor az Evi, Nick és a csibés nyárral nem lőhetsz mellé.

Kattints ide és szerezd meg!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, akcióinkról és különleges programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Egyedül egy egész regényt!

  • Üdv Hollandiából

  • A nagynéném utálja a szőrös állatokat