Vakáció mesterfokon!

Széna Bogi visszatért!

Mennyire vártuk, hogy Széna Bogi újra szórakoztasson elképesztően jópofa történeteivel! Végre itt van, és Bogi most is kócos, most is iszonyú jófej és még mindig szókimondó. Csak néha keveset látunk belőle, mert eltűnik az arca egy óriási szelet görögdinnyében.

image.pngIsmered Bogit? Ő egy elképesztően aranyos kislány, akivel már egy tökéletes szombatot is eltölthettünk – ha még nem olvastátok, a Széna Bogi és a kócos szombatot itt találod.

A kötetetek külön is tökéletesen olvashatóak, bár kevés esélyt látunk arra, hogy az egyik rész nem fogja követni a másikat. Bodor Panna csodaaranyos kislány karaktere ugyanis elvarázsol mindenkit. Nem történik vele semmi olyan különös, ami ne történne bármelyik gyerekkel, de ahogy őszinteségével elénk tárja az eseményeket, mindenről az az érzésünk támad, ez bizony egyszeri és megismételhetetlen csoda.

Rendeld meg itt!

Bogi ezúttal nyaralni megy! Persze, hogy nagyon lelkes, aludni sem tud. Hiszen a nagymamáék házába mennek, ahol minden, de minden fantasztikus! Lehet fürdeni, virágot szedni, reggel piros pöttyös bögréből habos kakaót inni. És a legfontosabb: a nagyiéknál nem kell felkockázni a dinnyét, hanem bele lehet nyomni az egész arcot a lédús hűsítő gyümölcs húsába. Ahogy ekkor Széna Bogi fogalmaz: „Végre tényleg elkezdődött a nyaralás!”

kepernyofoto-2024-05-08-110839.pngFodor Anikó illusztrációjaValóban nem kell sok egy tökéletes vakációhoz. Egy házikó, anyáék és nagymamáék, na meg az elmaradhatatlan csobbanás a Fekete-Körösben. Úsztál már úgy, mint egy tériszonyos bálna? Vagy mint a piaci sajtáruló néni? Vagy talán úgy, mint egy vízipók? Bogi és az apukája már igen! Meg is mutatják, hogy kell azt, úgyhogy nincs más hátra: ki kell próbálni.

A csupamóka nyaralás legfontosabb pillanatait Fodor Anikó rajzai rögzítik, ezekért a képekért pedig teljesen odáig vagyunk! Ez a nyári mesekönyv minden ovis nagy kedvence lehet, ugyanis egyszerűen minden szuper benne: imádjuk a történetet, nagyon bírjuk Széna Bogit – és tegyük hozzá, a jófej szüleit is –, és az illusztrációért is rajongunk. Imádnivaló mesekönyv a legszebb nyári élményekkel!

Itt tedd a strandtáskádba!

Lapozz bele a mesekönyvbe itt!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, akcióinkról és különleges programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó termékek