Tudod, hol van a világ legeslegklasszabb helye?

Széna Bogi pont ott nyaral!

Széna Bogi nem viccel: megmutatja, hogy vakációzni nem lehet csak úgy félgőzzel, azt csak szívvel-lélekkel érdemes. Indulás hajnalban, és onnantól mindent bele! Lapozz bele a mesekönyvbe, és kapj egy kis ízelítőt abból, hogyan lehet nyaralni Széna Bogi-módra!

image.pngHa a tökéletes nyaralós mesekönyvet keresed, megtaláltad! Ettől a történettől garantáltan minden gyerek még lelkesebben várja a vakációzást, sőt, talán még az odáig vezető rémesen hosszú kocsiutat is. Nyaralás közben pedig a délutáni pihenők és esti mesék legfontosabb kelléke lehet.

A már jól ismert Széna Bogi – a korábbi részt se hagyd ki, katt ide A Széna Bogi és a kócos szombatért – ezúttal vidékre utazik a családjával a nagyszülei nyaralójába. Láthatjuk, ahogy a kislány a kültéri fa lépcsőn ücsörögve békésen rajzolgat, ahogy nagypapával csücsül a hatvan éves diófa alatt és együtt hallgatják, hogyan nyikorog a régi hintaágy. És betekintést nyerhetünk a legviccesebb csobbanásba is, sőt, talán még akkora gombákat is találunk, mint apa feje. Egyszóval itt minden tökéletes! Olvass bele a mesekönyvbe, és nézd meg, hogyan készül az izgatott Bogi a legeslegjobb vakációjára.

Lapozz bele itt!

Az ajánlónkat pedig itt olvashatod!

A mesekönyve pedig itt tedd a kosaradba!


Kapcsolódó termékek