Van zsákodban minden jó: piros alma, csoportkönyv

Használd ki 2023. december 31-ig meghosszabbított csoportkönyves akciónkat!

Kedves szülők és óvodapedagógusok!

Nagy öröm, hogy sok-sok megkeresést kapunk óvodapedagógusok részéről az óvodai könyvek, könyvtárak állományának növelése, frissítése kérdésében.

A közelgő ünnepekre való tekintettel 2023. december 31-ig meghosszabbítottuk óvodáknak, óvodai csoportoknak szóló csoportkönyves akciónkat!

Olvass tovább!

Ha nemcsak év végén, hanem a tanév során, akár Mikulásra, esetleg az adventi időszakban, karácsonyra készülve szeretnéd meglepni csoportodat új közös olvasmányokkal, feltétlenül használd ki a kiadó által nyújtott kedvezményt!

pitypang_es_a_diotoro_borito_1000px.jpgVálassz legalább három címet a Pagony kiadó kínálatából és a 3 darab felett 25% kedvezményt biztosítunk! Rendelhetsz ugyanabból a könyvből több példányt vagy három vagy több különböző könyvet, a kedvezményt akkor is igénybe veheted.

A kedvezmény igénybevételéhez csupán a pedagógusigazolványodra van szükség!

Ha a weben rendelnéd meg a könyveket, használd a „csoport” kuponkódot! Kattints ide az akció részleteiért!

A tájékozódáshoz ajánlom figyelmedbe korábbi szemlénket de további, kifejezetten Mikuláshoz és a karácsonyhoz kapcsolódó könyveket is érdemes megismerned!

29663.jpgA legkisebbeknek szól Axel Scheffler nagyon népszerű Pipp és Polli – sorozatának 8. könyve, A karácsonyfa, amelyben a karácsonyfadíszítés és a hasfájás rejtélyes kapcsolatára is fény derül.

Kattints ide a könyvért!

A nem kevésbé sikeres Pitypang – sorozatnak is van új kötete, melyben Lili és Lotti már nagyon várják a Mikulást. De nemcsak ők, hanem természetesen Pitypang is. Még a cipőpucolásban is segít. Mégsem hoz neki semmit sem a Mikulás. Hogy lehet itt igazságot tenni?

Kiderül a könyvből!

3-5-8_perces_teli_mesek_borito_1000px.jpgÉs hát hogy ne lenne a 3-5-8 perces mesesorozatnak egy téli kötete!

Ha pedig téli mesék, akkor bizony ezek is ünnepi mesék. A csoda ártatlanságának varázsával, amikor még a Mikulás és az angyalok megőrzik titkukat.

Azt hiszem, csodákra mindig is szükségünk volt, de mintha az egyre ridegebb valóságban még fontosabb lenne megőrizni vagy újrateremteni a hitet és a meghittséget.

Ebben segítenek többek között olyan kiváló szerzők, mint Berg Judit, Dániel András, Marék Veronika vagy Vadadi Adrienn. És még sokan mások is.

Néz bele a könyvbe!

És persze a karácsony is itt tapossa már a Mikulás sarkát!

jim_kaprazatos_karacsonya_fborito_cmyk.jpgEzért is érdemes beleolvasni az Oscar-díjas színésznő Emma Thompson, most magyarul is megjelent, Jim káprázatos karácsonya című nagyon szórakoztató, nagyon kedves és érzékeny könyvébe, amely Jimről a múzeumi kutyáról (Az meg mi??) és a nyomtatott karácsonyi üdvözlőlap feltalálásáról szól.

Meg egy fél szemüvegről. Hogyan lesz ebből igazi karácsonyi történet? Nézz bele a könyvbe, és minden világossá válik!

Kattints ide a könyvért!

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata egy igazi karácsonyi könyvvel bővült. A Pitypang és a Diótörő című legújabb részben van minden, ami egy békés, kellemes karácsonyhoz kell:

közös sütögetés, esti séta és persze közös mesélés. Mert nemcsak anya, de Lili és Lotti is újramesélik a Diótörő történetét az ajándékba kapott bábszínház segítségével. Megsúgjuk, egy ponton Pitypang is megtalálja saját szerepét a karácsonyi előadásban.

Itt találod az ünnepi kötetet!

adventi_krumplirajzolo_borito_1000px.jpgÉs ha aktív alkotással készülnétek a karácsonyra nagy szeretettel ajánlom Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit!-sorozatának harmadik részét, melyben a krumplikból egyenesen a három királyok, Gáspár, Menyhért és Boldizsár teremtődik meg!

Ebben, az Év Gyerekkönyve díjas kötetben a szerző számos hasznos instrukcióval látja el a vállalkozó kedvű rajzolókat, akiknek alkotásaiból aztán karácsonyi dekorációk vagy akár egyenesen ajándékok is készülhetnek!

De persze nemcsak a három királyok figuráját lehet sokszorosítani, van itt példa jegesmedvére, mézeskalács emberkére, kismanóra is!

Itt találod a könyvet!