Meglepetés!

Itt egy szuper kreatív ötlet a szünetre!

Készítsetek Zsebaljai időjárás receptkönyvet Kertész Erzsi mesekönyvéhez! A kötet illusztrátora, Széll Adrienn a könnyedén összerakható, fantasztikus kis füzeten túl egy színezőt is készített a gyerekek számára! Ebből a cikkből mindkettőt letöltheted! Kattints ide!

img_2820.jpegKertész Erzsi pszichológus-író Zsebaljai időjárók című könyve a négy alapérzelmet, az örömöt, a szomorúságot, a haragot és a félelmet mutatja a be a nagyóvodás és kisiskolás gyerekeknek egy izgalmas és aranyos mesén keresztül.

A remek könyvet Széll Adrienn illusztrációi teszik még különlegesebbé. A kifejező rajzok segítségével a kisebb gyerekek is könnyen megérthetik, hogyan ismerhetik fel az alapérzelmeiket.

Ehhez készített Széll Adrienn egy plusz kis segítséget, egy Zsebaljai időjárás receptkönyvet. Biztosak vagyunk benne, hogy ha Pehely és Gomoly egy ilyen mindentudó kis füzet birtokában indul útnak, könnyedén be tudják gyűjteni az összes szükséges érzelmet!

Ide kattintva letöltheted a kinyomtatható alapot, és együtt elkészíthetitek a saját példányotokat!

Ha pedig már ezzel is készen vagytok, és levezetésnek, vagy éppen előkészület gyanánt színeznétek egy kicsit, akkor kattints ide! Széll Adrienn egy szuperaranyos színezőt is készített a kötethez!

Szeretnél többet tudni a Zsebaljai időjárókról? Szerezd meg Kertész Erzsi könyvét! Kattints ide!

Kapcsolódó termékek