Hupszi!

Egy szuper játék nagyszünetre!

Győri Zoltán legújabb kártyajátéka egy felejthetetlen kétfős, egymásra hangolódós játék, amit mindenki megjegyez, ha egyszer kipróbálta. A cél, hogy egymásra megvédjük a lebukástól a cuki kis szörnyikénket, aki nem lehetne velünk a suliban. A Hupszi megnyitja az intuíciót a játékostárs felé, miközben irtó vicces is! Vajon te kivel leszel a legjobb páros? Próbáld ki ezt a játékot és kiderül!

hupszi_box_3d_crop_1000px.pngA Hupszi-kártyánk a sulis kártya sorozatunkban, a Lyukasórában jelenik meg. Ezeket a kártyákat egyszerűen csak elő lehet kapni egy lyukasórában vagy a napköziben, mert gyorsan tanulhatóak, nem hosszúak és szórakoztatóak. A sorozat első darabja az előző félévünk méltán legnépszerűbb játéka, a Menzacsata volt.

Itt találod a Lyukasóra Sulis Kártyákat!

A Hupszi is épp ilyen jó és vicces! Most nem a menzás kajákat kell elpasszolni, hanem ezt a rosszcsont szőrmókot kell figyelni, nehogy a tanárok észrevegyék, mit művel – ja, mert állatot tilos behozni a suliba persze. Hupszi hol a szemetest kapja a fejére, hol más uzsonnáját rágja meg, szóval nem egyszerű vele. Az őrködés pedig igen megterhelő, az ember egy idő után előkapja a telefonját, és elszundikál – vagy ténylegesen lefekszik és elalszik. Nos, ilyenkor Hupszit észreveszik a tanárok, és magyarázkodhatunk. Négyszer még ki lehet magyarázni a csínyt, ötödszörre elbukunk.

Kipróbálnád? Rendeld meg!

hupszi_unbox2_white.jpegA lényeg: minden kör elején fordítunk egy Hupszi-kártyát, majd elmerülünk a másik szemében, agyhullámaiban, lelke mélységeiben, és miután egymásra hangolódtunk, mindketten lefedve leteszünk egy akciókártyát (Őrség, Éber őrség, Szundi, Nagy szundi), és ha sikerül legalább egy őrséget letenni, tehát legalább az egyikünk figyelt a tanárokra, akkor nem kaptak el. Ha viszont mindketten elszundikáltunk, akkor bizony baj van... 18 körön át kell egy hullámhosszra kerülve, nagy nevetések közepette kijátszani a tanerő figyelmét... Hajrá!

Győri Hanna cikkét olvastad.

Tedd kosárba!

Kapcsolódó termékek