Lazsálj és pacálj!

Kreatív kihívás Agócs Írisszel

Szabadítsd fel a kreativitásod, és nyerj egy különleges kreatív workshopot Agócs Írisz vezetésével a Bartók Pagonyban!

Ez kihívás az alkotás legfontosabb és legelengedhetetlenebb alkotóeleméről, az alkotókedvről szól. Próbáld ki velünk, hogyan tudsz minden akadály nélkül, szabadon kísérletezve festeni, rajzolni!

Kattints ide a részletekért!

Hogyan vehetsz részt?

kepernyofoto-2023-05-31-94107.pngAgócs Írisz pacái1, Először is, szükséged lesz egy JÓ PACÁRA!

Paca gyakorlatilag bármi lehet, kísérletezz, azaz bátran öntsd ki a kakaót, a kávét vagy a festéket egy papírra, várd meg, míg megszárad a pacád, és meg is vagy!

2, Alaposan figyeld meg a pacád, és engedd szabadjára a fantáziád! Lásd meg a pacában a benne rejlő formát, alakot!

3, Ragadj tollat, filcet, ceruzát, zsírkrétát, festéket vagy bármit, ami nyomot hagy a papíron! Egészítsd ki és keltsd életre a pacád kedved szerint!

4, Fényképezd le az alkotásod!

5, Töltsd fel a kihívás facebook eseménye alá bejegyzésben a #pacakihívás hashtaget használva vagy az Instagramra nyilvános posztként a #pacakihívás hashtaggel 2023. augusztus 1-30. között!

Mit nyerhetsz?

kepernyofoto-2023-05-31-93929.pngAgócs Írisz illusztrációjaA kihívás résztvevői között kisorsolunk 15 nyertest, akik részt vehetnek szeptemberben Agócs Írisz kreatív workshopján. A nyertesek nevét a Facebook esemény alatt külön posztban fogjuk kihirdetni.

Mindemellett, ha elég bátor és kísérletező vagy ahhoz, hogy életre keltsd a saját pacáidat, egy olyan különleges és egyedi kép lesz jutalmad, amiből csak egyetlenegy létezik a világon.

Ha belejöttél a pacarajzolásba, mindenképpen szerezd be Agócs Írisz Vonalból kimenni ér! című alkotós könyvét, amelynek a segítségével mindig felszabadíthatod a művészi energiádat és további ötleteket meríthetsz!

Kattints ide a könyvért!

A paca legyen veletek! Önfeledt alkotást kívánunk!

Kapcsolódó termékek