Májusi gyerekhónap a Pagonyban

Első heti ajánlat

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints az első heti ajánlatunkért!

Válogass az alábbi termékek közül 20% kedvezménnyel csak május 2. és 8. között a pagony offline és online boltjaiban! A kedvenceink közül válogattuk össze ezt a bőséges listát, hogy a legkisebbektől az általános iskolásokig mindenkinek választhass megfelelő májusi meglepetést!

A legapróbbaknak

95503.jpg
Éjsárkány rágóka pamut farokkal

El sem tudunk képzelni ennél cukibb játékot a leendő kis boszorkányoknak és varázslóknak! Ez a természetes gumiból és organikus pamutból készült rágóka kézzel festett, ráadásul még a festék is szója alapú. Ideális fogzáshoz, teljesen természetes gumiból készült, tanúsítottan nem mérgező, BPA mentes, Ftalát és PVC mentes. Tökéletes alvótárs a varázslatos álmokhoz!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

shining-stars-unicorn-_95602_b759cbbb-9d21-49f7-b713-b5060e72f660_600x.jpg
Unikornis rágóka és csörgő pamut farokkal

Ez a gyönyörű unikornis természetes gumiból, kézzel festett vízalapú festékből és organikus szövet farokból készült. Az apró kezek számára is könnyen megfogható, megrázva gyengéd hangot ad ki, amely megnyugtatja a kicsiket. Pamut farkában elhelyezett csörgő papír segít a babáknak felfedezni érintés- és hangérzetüket. Minősített, nem mérgező, BPA-, ftalát- és PVC-mentes. 100% cukiság, 100% biztonság!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Ovisoknak

dsc_3691.jpgÉpíts velem, Boribon!

A legújabb Boribon-játék Lencse Máté fejéből pattant ki, és azonnal kedvenc lett! Az Építs velem, Boribon!-t játszva térben és síkban építkezünk. Dobókockák egymásra építése az elsődleges cél, amik segítségével különböző színű és formájú építőelemeket gyűjtünk. Ha először sikerül egy 7 síkidomból álló hajót, házikót, vagy autót megépítenünk a gyűjtőlapunkon, máris beköltözik hozzánk Boribon kicsi kék mackója.

Észrevétlenül jelennek meg a játékban a mennyiség viszonyok, továbbá tanít kockázatot vállalni, döntéseket mérlegelni is. A kézügyességet is fejleszti, de közben az ösztönös döntések következtében sok egyéb dolgot beépít a kicsik fejébe. Nagyon édesre sikeredett ez a társas, Igazi Boribon-univerzumba illő játék!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

2511814_3.jpeg
Szederberek összes meséje

Szederberek egereinek történetei először negyven évvel ezelőtt jelentek meg. Azóta ezek a csodálatos mesék bejárták a világot és most végre Magyarországra is megérkeztek.

Kicsiknek és nagyoknak is hatalmas öröm bekukkantani Jill Barklem miniatűr, elragadó világába, hosszan elidőzni a részletgazdag képeken és együtt izgulni a szereplőkkel kalandjaik során. Nyolc varázslatos történet közös tavaszi olvasgatáshoz!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

20486.jpgTesz-vesz város A-Z-ig

Hogy néz ki Hatalmas Hilda? Hány karja lehet Okto Puszinak? Vajon mihez ért Kont Áron? És milyen járművel száguldozik Kabrió?

Tesz-Vesz város lakóiról olvasva észrevétlenül ismerhetik meg a gyerekek több száz szó jelentését. A sza­vak­nál ugyanis nincs ér­de­ke­sebb épí­tő­já­ték a vi­lá­gon.

A "Tesz-Vesz város A-tól Z-ig" ké­pes értelmező szó­tár, ahol az egyes szavakhoz mu­lat­sá­gos ké­pek tar­toz­nak. Az ezernél is több illusztráció egy-egy rövidke történetet rejt, amelyek megmagyarázzák a kifejezéseket. Indulhat a játék!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

egmont-toys-felfedezo-keszlet.jpgFelfedező készlet bőröndben

A kíváncsi kis felfedezők ebben a bőröndben mindent megtalálnak, amire szükségük van a természet csodáinak felfedezéséhez: valódi távcsövet, iránytűt, nagyítót, zseblámpát és rovarvizsgálót. Remek szerepjáték és eszköztár a természet felfedezéséhez gyerkőcöknek. Igazi tavaszi játék. Irány a szabadba!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

657640170haba-egyszarvuak-felhoorszagban-felhopiramis.jpgEgyszarvúak Felhőországban - Felhőpiramis

Íme egy szuper, kooperatív toronyépítő játék 1-4 játékosig 4 éves kortól. Az 5 kicsi egyszarvú, Szerencscsillag, Rosalie, Csillagpor, Csodavirág és Szívvarázs egy gyönyörű felhőkastélyban élnek. Minden nap meglátogatják őket a barátok, ezért mindig sok a vendég és sok minden történik, a kastélyban pedig kezd fogyni a hely. Sok-sok felhőt és egy kis varázslatot felhasználva, az egyszarvúak fokozatosan építgetik a kastély újabb tornyait. A játék célja, hogy gyűjtsétek össze a 10 rózsaszín kristályt, hogy elkészülhessen az egyszarvúak új otthona!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Iskolásoknak

felhocukraszda_borito_1000px.jpgFelhőcukrászda

Harcos Bálint varázslatos verses meséjében Lulla, a kígyó, Nünü, a pók, Habók, a denevér és Zazi, a patkány mind Árcsibáld, a gonoszkodó varázsló háziállatai. Gazdájuk sok feladatot ad nekik, hogy bosszantsák lakóhelyük, Dimbedomb lakóit, ám ezt a legkevésbé sem teszik szívesen!

Elhatározzák hát, hogy világgá indulnak! Mindenféle kalandos vállalkozásba fognak fodrászszalontól jógastúdióig, szobafestőcégtől felhőcukrászdáig, de mindegyikbe beletörik a bicskájuk. Ki gondolná, hogy végül épp Árcsibáld, a hajdan haszontalan varázsló siet a segítségükre?

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

2891687.jpegA fák titkos élete

Tudtad, hogy a fák beszélgetnek egymással? Vagy hogy a legidősebb élőlény egy fa?

Ez a rajzokkal illusztrált könyv nemcsak fákról szóló népmeséket tartalmaz, hanem megtudhatod belőle azt is, hogyan lesz a kicsi magból hatalmas fa, mivel táplálkoznak a fák, milyen élőlényeknek adnak otthon, és miért olyan fontosak számunkra. Arról is olvashatsz, hogy milyen különleges erdők találhatók a Földön, hogy milyen más az erdő tavasszal, nyáron, ősszel és télen, és hogy milyen föld alatti hálózaton keresztül beszélgetnek egymással az erdő fái. Szuper tavaszi olvasmány a nagyovisoknak és a kisiskolásoknak!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

konyec-konyha-az-orosz-gasztrotura-tarsasjatek.jpgKonyec Konyha - Az orosz gasztrotúra

A Konyec Konyha egy kooperatív kártyajáték, melynek lényege a színek összekeverése és a méregadagolás. A játékos-elvtársaiddal együtt - igen itt minden közös - az igényeknek megfelelően próbáljátok meg kikeverni az étkek színét.

Nem elég vörös a kolbász? A rozsdás szeg segít rajta! A sárga homok, pedig bármikor feljavítja a hányás kinézetű pürét! Vajon elég merész és kreatív vagy ezekhez a lépésekhez? De vigyázz! A sok jó még a legerősebb Szovjet gyomrot is felforgatja.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

evjateka_rumini.jpgRumini Hajónapló

Rumini-rajongók, figyelem! Rátok is gondoltunk ám! Idézzétek fel a hajónaplót lapozgatva, milyen sok helyen jártak már kedvenceitek, és mennyi izgalmas kalandban volt részük. De kik is voltak ott a legfontosabb pillanatokban?

A Rumini - Hajónapló gyors, pörgős kártyaalapú játék. Nagyon egyszerű és gördülékeny, családilag vagy az osztályban, kiránduláson vagy egy buliban - jó lesz! A 32 jelenetkártyán megelevenednek a könyvekből ismert karakterek, helyszínek. A készítők az adott jelenetben szereplők nevét kiemelték a képek alatt, így azok is be tudnak szállni a játékba, akik nem ismerik fel álmukból keltve is az egérkéket.

A kezünkben lévő karakterkártyák közül csak azt játszhatjuk ki, aki szerepel a jelenetben. Egyszerre akármennyi egérkét letehetünk, viszont egy karakterből csak egyet, függetlenül attól, hány egyforma lap van nálunk. A játék nyolc körből áll, és annyira lendületes, hogy biztosra veheted, egy meccs után nem fogtok megállni!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

az_univerzum_a_tehenek_meg_minden_borito_1000px-1.jpgAz univerzum, a tehenek meg minden

Milyen jól jönne egy mindentudó zsebszakértő, aki a gyerekek legváratlanabb és legagyafúrtabb kérdéseire is egyszerű magyarázatokkal tud szolgálni!

Gemma Elwin Harris több ezer általános iskolás gyerektől gyűjtött össze kérdéseket. A legérdekesebbeket, legviccesebbeket, legfilozofikusabbakat továbbította a témák legnagyobb szakértőinek, akik fáradságot nem kímélve írták meg humoros és könnyen érthető válaszaikat.

Szóval ha legközelebb felmerül a vacsoraasztalnál a kérdés, hogy miért alszunk éjszaka, hogyan keletkeznek a villámok, ehetőek-e a kukacok, csak vegyétek elő ezt a könyvet, és keressétek ki belőle David Attenborough, Michael Rosen vagy Bear Grylls (és még sok-sok kiváló tudós és újságíró) válaszát!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

spirograf-karc-es-ragyogas_6_2.jpg
Spirográf - Karc és ragyogás

A kreatív lelkekről se feledkeztünk meg! Biztosan emlékszel a fogaskerekekkel mozgó, kis rajzoló eszközre, amellyel annyi izgalmas rajzot készítettünk gyermekkorunkban! A spirográf különleges körkörös mozgásaival garantáltan élmény az alkotás. Variáljátok kedvetek szerint a különféle kerekeket, formákat és figyeljétek a varázslatot, amely megelevenedik előttetek! Készítsetek csillogó és színpompás képkarcokat!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

c-s-lewis-narnia-kronikai-egykotetes-puhatablas-244789.jpegNarnia - Egykötetes

Végül pedig egy olyan könyvek ajánlunk, ami a 12 éves olvasókat ugyanúgy elvarázsolja majd, mint a nagykamaszokat, vagy akár a szülőket.

Narnia birodalmának titokzatos történetét hét részben meséli el a világhírű szerző, C. S. Lewis, ám a kötetek külön-külön is remekművek. A sorozat a jó és a rossz örök háborúját mutatja be: olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Narniában megtudhatjuk, mi az árulás és mi a hőstett, továbbá mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot.

A Narnia krónikái lenyűgöző története olvasók millióit ejtette rabul az elmúlt ötven évben, és mára a klasszikusok közé emelkedett. Az egykötetes kiadás a teljes sorozatot tartalmazza a szerző által javasolt olvasási sorrendben, a fejezeteket pedig a történet eredeti illusztrátora, Pauline Baynes ikonikus képei díszítik.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Kapcsolódó termékek