Döntsd el te, hogyan folytatódjon Mészöly Ágnes regénye!

Most, hogy mindannyian így vagy úgy, de szobafogságban vagyunk, a Pagony és a Tilos az Á szerzői a lehető legkreatívabb módokon segítenek nekünk átvészelni a bezárva töltött időt.

Mészöly Ágnes, a Szabadlábon, a Darwin-játszma, a Hanga és Várkony-sorozat szerzője, és Az Emberek országa társszerzője például egészen különleges vállalkozásba kezdett: ő arra használja a szobafogságot, hogy megírja új, kamaszoknak szóló regényét, de úgy, hogy fejezetről fejezetre az olvasók döntik el, hogyan folytatódjon a regény!

Minden fejezet az Tilos az Á Könyvek Facebook oldalán jelenik meg először, és minden fejezet kettő (vagy esetleg több) választási lehetőséggel ér véget: merre menjen hősünk? Hogyan döntsön?

Egy regényíró minden nap ilyen kérdésekre keresi a választ, de most ti is segíthettek Áginak a döntésben!

Mert a Facebookon megjelenő fejezeteket mindig egy szavazás zárja majd, ahol három napig várjuk a szavazatokat, és amelyik verzióra többen voksolnak, Ági abban az irányban folytatja a történetet.

Keressétek a játékot az Tilos az Á könyvek Facebook oldalán, és szavazzatok, hogyan folytatódjon Mészöly Ági szuperizgalmas új, kamaszoknak szóló kalandregénye!

Ha pedig még nem olvastátok az eddigi fejezeteket, akkor az eddigi összes fejezetet itt tudjátok egyben elolvasni.