Mikulásvárás Pitypanggal

Pásztohy Panka ünnepi mesekönyve

A Pitypang és Lili-sorozat talán legaranyosabb részében Lili és kishúga lelkesen várja a Mikulást, de vajon mi lesz Pitypang kutyus szerepe a jeles napon? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz Pásztohy Panka szuperédes könyvéről. Itt a Pitypang és a Mikulás! Olvass tovább!

pitypang_es_a_mikulas_borito_1000px.jpgMint minden kisgyerek, Lili és Lotti is nagyon várják a Mikulást. Lelkesen takarítanák ki az összes fellelhető cipőt a lakásban, ha anya nem szólna nekik, hogy sajnos minden kisgyerek csak egyetlen pár cipőbe kap ajándékot.

Lili, akit önzetlensége és kedvessége miatt már rengeteg ovis olvasó zárt a szívébe, nagyon elszomorodik, mikor megtudja, hogy csak a gyerekeknek jár Mikulás-csomag, a kiskutyák nem szoktak ajándékot kapni december hatodikán. Szerencsére anya hamar előáll egy remek ötlettel, Lili pedig már szalad is a kisasztalhoz, hogy rajzoljon a Mikulásnak...

Szerezd meg most! Kattints ide!

kepernyofoto-2022-10-07-105918.pngPásztohy Panka illusztrációjaTalán nincs is olyan kisgyerek, aki ne próbálta volna meg legalább egyszer ébren megvárni a Mikulást. Annyi történetet hallottunk ovisként a jóságos, piros kabátos apóról, ráadásul minden, ami titok, izgalmas! Így van ezzel Lili is, aki személyesen szeretné átadni a rajzát. A mesében a kislány szerencsével jár, az ablakban meg is jelenik a Mikulás, és elmondja, hogy idén Pitypang a szerencsés kutyus, aki elkísérheti őt világkörüli útjára. És hogy miért nem kapnak meglepetést a kutyusok?

“A kutyáknak csak azért nem hozok ajándékot, mert ők is olyanok, mint én. Adni jobban szeretnek.” - feleli a Mikulás.

kepernyofoto-2022-10-07-110046.pngPásztohy Panka illusztrációjaA Pitypang és Lili-sorozat tizenharmadik része a korábbiakhoz hasonlóan végtelenül kedves és aranyos. Minden apró konfliktus megoldódik a mesében, ráadásul egy váratlan, és nagyon cuki csavarral! A Pitypang és a Mikulás csak úgy sugározza az otthon meghitt hangulatát, a családi szeretetet, az ünnepvárás édes izgalmát és annak a különleges kapcsolatnak a melegségét, ami csakis egy kiskutya és a kis gazdája között jöhet létre.

Pásztohy Panka szívmelengető meséjével és rajzaival igazi csoda lesz az idei december!

Wágner Eszter cikkét olvastad.

Kattints ide és szerezd meg ezt a szuperédes könyvet!

Kapcsolódó termékek