Karácsonyozz Pitypanggal és Lilivel!

Megérkezett a Pitypang és a Diótörő

A Pitypang és Lili-sorozat egy varázslatos, karácsonyi résszel bővül. A legújabb kötetben szenteste kukkanthatunk be Liliékhez. Tudj meg mindent az ünnepi részről! Olvass tovább!

pitypang_es_a_diotoro_borito_1000px.jpgPitypang és Lili rengeteg közös kalandot tudnak már a hátuk mögött. Az örökbefogadott kutyus és kis gazdája bárhol járnak, csak mosolygó arcokat hagynak maguk mögött. A teljesség igénye nélkül játszanak az avarban, hóembert építenek, szavak nélkül új barátokat szereznek, zebrát festenek az útra, ahol nincs, és így tovább.

Tavaly a szerző és rajzoló, Pásztohy Panka egy elragadó mikulásos kötettel lepte meg a rajongókat, amit olyan gyorsan kapkodtatok el a boltokból, mintha nem is lett volna. Mivel, ahogy nektek is, nekünk is ez a kedvenc időszakunk az évben, vitán felül állt tehát, hogy a Pitypang és a Mikulást követnie kell egy karácsonyi résznek. Így született meg a Pitypang és a Diótörő.

Kattints ide és szerezd meg most!

Lili és Lotti nagyon várják az estét, de az idő most sokkal lassabban telik, mint máskor. Szerencsére anya tud egy jó mesét ‒ miközben készül a diós bejgli, megelevenedik Diótörő herceg története is.

kepernyofoto-2023-09-25-161158.pngPásztohy Panka illusztrációjaA Pitypang és a Diótörő egy kedves, otthonos hangulatú mese. Van benne minden, ami egy békés és pihentető karácsonyhoz kell. Közös sütögetés, esti séta és persze közös mesélés. Mert nemcsak anya, de Lili és Lotti is újramesélik a Diótörő történetét az ajándékba kapott bábszínház segítségével. Megsúgjuk, egy ponton Pitypang is megtalálja saját szerepét a karácsonyi előadásban.

Kívánjuk, hogy nektek is legyen lehetőségetek minél több időt együtt tölteni, közösen készülődni, és stresszmentesen megélni ezeket a gyönyörű napokat. Szerintük ez a mese is szuper ötleteket adhat arra, hogyan tegyétek még varázslatosabbá a karácsonyt.

Kosárba vele!

Kapcsolódó termékek