Gyönyörű, új könyvünk érkezett!

Lapozz bele a legújabb Ölelj meg!-kötetbe!

Shona Innes könyvei kisgyerekeknek segítenek megbirkózni olyan, felnőttek számára is nehezen emészthető kérdésekkel, mint például az érzelmek hullámzása, egy család vagy egy barátság dinamikája vagy éppen a halál. Az ausztrál pszichológus megannyi komoly témáról írt már mesekönyvet, melyekben bőven akadnak hasznos tanácsok a szülőknek, és érdekes gondolatok a gyerekeknek. Ráadásul mindez igazán könnyed, érthető nyelvezettel és gyönyörű illusztrációkkal párosul! Ismerd meg az Ölelj meg!-sorozat legújabb kötetét, mely a szeretetről mesél!

a_szeretet_olyan_mint_egy_fa_borito_1000px.jpgMegérkezett az Ölelj meg!-sorozat legújabb része, melynek címe: A szeretet olyan, mint egy fa!

Shona Innes és Agócs Írisz gyönyörű könyvei érzelmekről, mindfulnessről és olyan fontos dolgokról beszélnek a kicsik számára is érthető módon, mint a család, a barátság vagy az elmúlás.

Lapozz bele a legújabb részbe itt!

Az új kötet a szeretet sokféle fajtájáról mesél, sőt, abban is segít a gyerekeknek, hogy feldolgozzák, ha úgy alakul, hogy ez az érzés a szüleik között megváltozik.

Kattints ide és szerezd meg most!

Kapcsolódó termékek