Színezd ki a Szélkirálynőt!

Hamarosan megjelenik a 10. Rumini-könyv, a Rumini és az elsüllyedt világ, de addig is, amíg megérkezik Berg Judit meseregénye, ti hangolódjatok, és színezzétek ki a híres Szélkirálynőt!

szelkiralyno.jpgAz új részben végre mindenki újra ép és egészséges, a Tükör-szigeteki kalandok után irány Egérváros! Nem csoda, ha ennyi viszontagság után még a legelszántabb matrózok is egy kis egérvárosi nyugalom és megérdemelt semmittevés után áhítoznak. Csak az Áspis-tengeren kell keresztülhajózniuk, ahol egy erős tengeráramlat pont a megfelelő irányba sodorja majd a Szélkirálynőt. Jó tempóban, jó hangulatban haladnak. Vajon miért nem jár errefelé egyetlen hajós sem? Aztán egyszer csak szörnyű reccsenés hallatszik... Majd még egy. Mintha szétszakadtak volna a hajót tartó eresztékek, a fedélzet egyik oldala megemelkedik, miközben a másik oldal majdhogynem belemerül a vízbe.


- Öt perc, és elsüllyedünk!


Mi lesz a Szélkirálynővel? Mi lesz Ruminivel, Rozival, Fecóval és a többiekkel? Ki Megalion, a varázsló, és vajon a különleges víz alatti birodalom, Megantisz, valóban létezik? Sellők és sellővadászok, dobócsillagos ugróegerek és törpekenguruk, tavi tigrisek és mélytengeri szörnyetegek hajóznak, úsznak és ugrálnak keresztül és kasul a regény lapjain...

Ennél szomorúbb kezdete még egy Rumininek sem volt - de talán ennél fordulatosabb, összetettebb, kalandosabb és varázslatosabb folytatása sem! Kiderül minden a tizedik Ruminiből!

Addig is töltsd le ezt a rajzot, és ahelyett, hogy lerágnád a tíz körmöd az izgalomtól, színezd ki a Szélkirálynőt!

KATTINTS A PDF-ÉRT!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek