Harmónia, a zenék birodalma

Könyvbemutató és interaktív zenés mesejáték

Tarr Ferenc zenei ismeretterjesztő mesekönyvének ihletésére egy varázslatos kalandra hívunk Benneteket a zenék birodalmába! Gyertek el a Bartók Pagonyba november 20-án, szombaton 10:00-kor, és vegyetek részt Ti is Melódia királykisasszony mesés utazásán! Találjátok meg a saját zenéteket!

Melódia királykisasszony szeretné megtalálni a saját hangját. Elindul hát Harmóniában, a zenék birodalmában, hogy végigjárja mind a négy tartományt – Folkiát, Imprót, Poppiát és Klasszikát. Kalandos útja során megismer sok-sok hangszert, stílust, formát, zenészt, zeneszerzőt, énekest – és hall nagyon sokféle zenét.

A zenei ismeretterjesztő könyvektől eltérő módon Tarr Ferenc könyve a zene egészére koncentrál: teljesen egyenlő arányban szól a népzenéről, a jazzről, a popról és a klasszikusról is – sok-sok érdekességgel, tudnivalóval, hallgatnivalóval és Baranyai (b) András fantasztikus rajzaival.

Reméljük, hogy Melódia története nyomán a gyerekek is eljutnak oda, hogy megtalálják, nekik milyen zene tetszik. Barangoljatok az interaktív mesejátékban, ismerjétek meg Melódiával Harmónia minden tartományát, mert a zenék birodalma november 20-án délelőtt a Bartók Pagonyban megannyi profi zenész segítségével életre kel!

Jegyár: 500 Ft / fő

A programot 5–10 éves gyerekeknek ajánljuk. A felnőttek részt vehetnek Harmónia felderítésében a gyerekekkel, ám nekik a program ugyanúgy jegy megváltásához kötött. Ha szülőként szívesebben olvasnátok és kávéznátok a program alatt, akkor természetesen csak a gyerekeknek váltsatok jegyet!

Szerezzétek meg a jegyeket itt: https://tixa.hu/harmonia_bartokpagony

A könyvbemutató résztvevőinek a Harmónia mesekönyv 25%-os KEDVEZMÉNNYEL vásárolható meg a Bartók Pagonyban november 20-án.

Kapunyitás 10:00 órakor, az esemény 10:30-kor kezdődik.

A program a Lóci játszik zenekar és Szabó Anna Rozsi közreműködésével valósul meg.

További részletek az esemény Facebook oldalán!

Kapcsolódó termékek