Mi történt az íjászversenyen?

Megjelent a Tim mesterdetektív és társa legújabb része!

A norvég Tim Hercule Poirot gyakorlatilag tökéletes mása. Rendkívüli érzékkel képes megfigyelni mindent, ami körülötte zajlik, képes másodpercek alatt felhúzni másokat azzal, hogy megtartja magának a legfontosabb következtetéseit, majd a legrejtélyesebb ügyek felgöngyölítése után ugyanolyan álszerénységgel süti le a szemét. Hogy mi a különbség köztük? Az, hogy Tim csak nyolcéves.

tovább...

Egy zseniális nyomozó

avagy mi kell egy nyomozáshoz

Te is szeretsz nyomozni, rejtélyeket felderíteni? Ha igen, itt egy lista, hogy mi mindenre van szüksége egy igazi nyomozónak! Aztán nincs más dolgod, mint elolvasni néhány olyan könyvet, amiben igazi nyomozás van! A Tim mesterdetektív és társa című sorozatunk első része pont ilyen! A rövid fejezetek, nagy betűk, izgalmas cselekmény és a szimpatikus főhősök ideális első önálló olvasmánnyá teszik a könyvet.

És hogy még mi kell?

tovább...

Egy vérbeli gyerekdetektív története

Klaus és Hilde Hagerup: Tim mesterdetektív és társa 1. - Az elveszett gyémánt titokzatos esete

„Nem vagyok zseni, csak egy nyolc éves kisfiú.” - ismételgeti Tim újra és újra, miközben magánnyomozókat megszégyenítő gyorsasággal és pontossággal göngyölíti fel a városkában történt rejtélyes bűnügyet. - Vujovits Júlia ajánlója

tovább...