Itt az összes Pagony-kártya!

Ismerd meg mind!

A Pagony-mesehősök szerelmesei már 22 pagonyos kártyajáték közül válogathatnak, ha a könyvek lapjain túl is találkozni szeretnének a kedvenceikkel. Ebben a szemlében korosztályos ajánlás szerinti sorrendben bemutatjuk az összeset, hogy biztosan megtaláld a hozzátok illőt! Olvass tovább!

tovább...

Rumini - Hajónapló és Kincsesláda

Olvasd el a JEM magazin cikkét a játékokról!

A sikerkönyvek sorsa régebben az volt, hogy megfilmesítették őket. Ez ma is igaz, de ehhez a trendhez felzárkózott a „megtársasjátékosítás”. Apropó, kiírhatnánk egy pályázatot az új magyar szó kitalálására – de vigyázat, a gamifikáció (gamification) azért nem ugyanaz! És hát mi lett volna nagyobb sikerkönyv, mint az eredetileg 2006-ban megjelent Rumini, Berg Judit közismert gyerekkönyve, amit aztán 9 másik kötet követett egészen 2020-ig. Az én privát viszonyom a Rumini regényfolyamhoz meglehetősen ambivalens, de ez nem befolyásolt abban, hogy az arra épülő játékokat élvezettel próbáljam ki és írjak róluk elfogulatlan ismertetőt.

Olvasd tovább Kiss Csaba a JEM magazin 2021. decemberi számában megjelent cikkét!

tovább...

Tőlünk - nektek

Munkatársaink kedvencei

Ha tudni szeretnéd, melyek azok a könyvek és játékok, amik nálunk az ünnepek alatt biztosan a csizmákba vagy a fa alá kerülnek, olvasd el a szemlénket! Most a kedvenc boltosaid és a kiadó munkatársai ajánlanak neked.

tovább...

Sütihasználati beállítások