Little Dutch - fajátékok kicsiknek

Nem véletlen, hogy vásárlóink rögtön beleszerettek a Little Dutch holland játékkészítő játékaiba: egyszerűen gyönyörűek! A Little Dutch játékok minőségiek, kialakításuk biztonságos, tartós és nem utolsó sorban egymáshoz passzoló stílusban készültek. Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek korosztály szerint a Little Dutch termékeinket, olvass tovább!

A Little Dutch márka jól ismert név lett az egész világon, több mint 500 helyen kaphatóak a játékaik! A holland márka több mint 250 modern babaszoba kiegészítőt, kelléket és játékot készített a kicsiknek. Fontos számukra, hogy biztonságos, kiváló minőségű játékaik gyönyörű kivitelezésben kerüljenek az a gyerekek szobájába.
A Little Dutch munkatársai mindent megtesznek azért, hogy ezt a szeretetet kifejezzék a dizájn által. Kreatív és képzett munkatársaik szenvedélyesen dolgoznak azért, hogy még szebb és jobb kínálatot valósítsanak meg.

rosababa.jpeg

Babáknak

A legkisebbek Jim és Rosa babával ismerkedhetnek meg elsőként. Jim baba 50 cm magas, Rosa pedig három különböző méretben is kapható: 50, 35 és 10 cm-es változatokban. A puha, ölelő babák mindegyike díszdobozban kapott helyet, így még csomagolni is egyszerű őket! Legyen szó egy apró marokban elférő Rosáról vagy egy ölben cipelős nagyobb változatáról, ezek a kedves és finom kialakítású plüssök tökéletes társai lesznek a gyerekeknek már az első napoktól.

1 éves kortól


kek_toronyepito.jpeg

Rózsaszín és kék, klasszikus gyűrűs toronyépítő játékok a Little Dutch jellegzetes és jól felismerhető, szofisztikált megjelenésével: ha klasszikus fejlesztő játékot kerestek a kicsiknek, ez egy tökéletes választás!

Kétféle fa játékautót is találtok nálunk, egy kék Pick up-ot illetve egy rózsaszín Beetle-t, amelyekben a klasszikus játékok nosztalgiája és a modern játékok frissessége ötvöződik.


fa_epito.jpegEzek mellett pedig fából készült házépítő-elemeket (pink és kék) is tartunk. Ebben a játékban három rúdra lehet felhelyezni a házak egyes darabjait, és az elemek egyik oldalán a ház külső részét, másik oldalán pedig a ház egy belső terét láthatjátok. Alakítsátok ki a házat saját elképzeléseitek szerint, akár kék, akár rózsaszín színekben!

Másfél éves kortól

Másfél éves kortól jöhetnek a kirakók, egyszerűbb logikai feladatok. Ehhez többek között a Little Dutch egy táblás fa puzzle-t ajánl az állatkert állataival. Keressétek meg, a fa tábla melyik részébe lehet a 9 különböző állatot behelyezni, így a gyerekek játszva tanulhatnak állatokról és formákról!fa_keszseg.jpegA készségfejlesztő kocka

A Little Dutch a sokak által jól ismert toronyépítő kockák sorát is egy különleges játékkal gazdagítja: az előzőleg említett puzzle mintái itt is megjelennek, és az állatkert varázsában tanulhatnak a gyerekek a számokról, az állatokról és a kirakózás alapjairól. A kartonból készült kockák egyik oldalán pedig egy teljes állatkert összeáll, így akár történetmesélés céljából is használható a játék.

A Fa készségfejlesztő kocka minden oldala izgalmas feladatot tartogat a kicsiknek. Tekergetés, lapozgatás, formakeresés, csavargatás, útkeresés… ezzel a kockával mindent lehet, és garantáltan hosszú órákon keresztül leköti a kicsiket! Sőt, mi több, nem csak leköti őket, de számos készségük is fejlődik a játék során!

Két éves kortól a Fa kocka puzzle segítségével ismerkedhetnek a kicsik az állatkert állataival. A 9 kocka minden oldalán különböző állatok rakhatóak ki, így összesen 6 állatot lehet kirakni belőle.

Természetesen ezek a játékok is követik a gyártó design-vonalát, így ezek a játékok is lágy, pasztel színekben tündökölnek.

3 éves kortól
fenykepezo.jpeg

Három éves kor felett már szeretnek olyan játékokat játszani a gyerekek, amelyek imitálják a felnőtteket. Erre a Little Dutch tervezői is gondoltak, és olyan hétköznapi tárgyakat alkottak meg fából, amelyek tökéletes eszközök ezekhez a játékokhoz.

Így találhattok fa fényképezőgépet rózsaszín és kék színben, aminek objektív része forgatható, és fényképezőgéphez hasonló kattanó hangot ad a játék.


szerszamos.jpegDe ha a barkácsolás szerelmesei vagytok, a 20 darabos fa szerszámosládát is választhatjátok, aminek az oldalán lévő lyukakba becsavarhattok csavarokat vagy éppen kalapálhattok is.

Természetesen a konyhai tevékenységekre nyitott gyerekek sem maradnak ki, ők egy csodaszép fa játékkonyhát választhatnak, aminek számos kiegészítője között szerepelnek edények, evőeszközök, edényfogó kesztyű és só-bors tartó is.


A borítókép forrása: www.littledutch.nl