Miért nézünk ki úgy, ahogy?

Mesekönyv a genetikáról

Vibók Ildi mikrobiológus legújabb mesekönyve, a Szuperlétra segítségével az öröklődés és a gének világába nyerhetünk alapos betekintést. Ha valaha rákérdezett a gyereked arra, miért hasonlít a füle a nagymamáéra, miért kék a szeme és úgy általában: mi az oka annak, hogy úgy nézünk ki, ahogy, akkor ebben a mesés ismeretterjesztőben garantáltan minden kérdésre választ kaptok!
Tartsatok Emma királylánnyal egy újabb hatalmas kalandban! Tudj meg mindent a könyvről!

tovább...

Könyvek karácsonyra a kisiskolásoknak

6 és 10 éves kor között ajánljuk

Harmadik ünnepi szemlénkben az idén megjelent, kisiskolásoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

tovább...

Kőnig doki és a Szupercsapat

Miért fontosak az oltások?

Nagyon különleges meseregény jelent meg a közelmúltban: a Szupercsapat - Mire jó az oltás? az immunrendszerről szól és arról, miért és hogyan támogatják a védőoltások a szervezetünket. Oltást kapni senki sem szeret, ez nem is kérdés: arról viszont beszélni kell, hogy mi az oka annak, hogy léteznek és mennyi mindentől megvéd bennünket egy injekció.

tovább...

Ha ismerjük, nem félünk tőle

Interjú Vibók Ildivel

Vibók Ildi molekuláris biológus, számos gyerekkönyv szerzője és számtalan állat gazdája avagy gondozója. Tavasszal jelent meg a Szeretnék egy aranyhalat!, amiből rengeteg mindent megtudhatunk a felelős állattartásról, most pedig az Emma-sorozat első köteteként az immunrendszer kerül terítékre.

tovább...

Mire jó az oltás?

Ismerd meg a Szupercsapatot!

Egy olyan könyvajánló, amiben vírusokról és védőoltásokról van szó - az elmúlt másfél év fényében - kifejezetten nyomasztóan is hathat az olvasóra, de higgyétek el, valami olyasmiről fogunk most mesélni nektek, ami szuper izgalmas, szuper vicces és szuper informatív is egyben! Méghozzá A szupercsapat című mesekönyvünkről, amiből mindent, de mindent megtudhattok az immunrendszerről és arról, miért fontosak a védőoltások!

tovább...

Első nap

Olvass bele a Szupercsapat című könyvbe!

Vibók Ildi legújabb könyvének főszereplője Emma királykisasszony, aki nem fél semmitől, csak az ol-tás-tól. Úgyhogy el is dönti, ő bizony nem akar oltást kapni, és ezt anyukája engedélyével közli is tudós háziorvosával. Doki nem erőszakoskodik, csak előveszi csodafegyverét: a varázskönyvet, ami megmutatja, milyen jó fej testőrség dolgozik éjjel-nappal azon, hogy legyőzze az Emmát támadó ádáz vírusokat és bacikat.

Olvass bele Vibók Ildi szuper új könyvébe, ami játékosan ismerteti meg a gyerekeket a védőoltások fontosságával!

tovább...

Hat új mesekönyv a Pagonytól

0-tól 10 éves korig

0 – 10 éves korig minden gyerekhez szólnak új könyveink, amelyek sok-sok a gyerekek számára fontos témát járnak körbe, segítve a szülőket a különböző helyzetek gyerekekkel történő megbeszélésében, megoldásában.

tovább...