Vadadi Adrienn

Kockacukor lovassuli 3. - Töpörtyű, a póni

Illusztrátor: Kőszeghy Csilla

Pagony Kiadó, 2023

200 oldal , Kemény kötés

Csenge – vagy ahogy mindenki hívja, Csuti – ­leghőbb vágya, hogy nyáron lovastáborba mehessen. Ezért gyorsan szervez is magának egyet a Kockacukor lovassuliban. Hamar kiderül azonban, hogy nem mindenki szeretne szót fogadni Csutinak, ráadásul egy póni is befurakodott a „rendes” lovak közé. A sok élmény: a lovastorna, a tereplovaglás, az ügetés, a lóápolás és az istállótakarítás végül persze összekovácsolja a társaságot!    

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egye­dül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betus, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak! Készíts be a takaró alá egy zseblámpát is, mert ezeket a könyveket nem  fogod tudni letenni! 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2897 Ft
loyaltypoints14 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mire jó a ló?

A lovaglás egyre divatosabb manapság, és mi, szülők néha nehezen tudjuk eldönteni, hogy engedjünk-e a gyerekünk unszolásának, és belevágjunk-e a lovaglásba? Talán Kiss Szilvia lovas képességfejlesztővel készült interjúnk után pontos és biztos képet kapsz erről az izgalmas sportról, ami a szórakozás mellett sok-sok mindent fejleszt is.  

Hogyan segít a ló a gyerekeknek? Olvasd el a cikket!

A lovas regények hasznosak (és menők)

Miért szeretik a kislányok a lovaskönyveket? Milyen üzenetet hordoznak ezek a regények? Milyen hatással van a jellemükre, ha lovaskönyveket olvasnak? Milyen legyen egy jó lovaskönyv ma? Lapozz a tovább és olvass el egy rövid kis cikket a válaszokért!

Töpörtyű, a póni - A jelentkezési lap

Szuper hírünk van azoknak, akik szeretik a lovas történeteket, de leginkább azoknak a kisiskolásoknak, akik imádták Lópaci és Csuti meséit a Kockacukor lovassuli-sorozatban. Vadadi Adrienn most a Zseblámpás könyvek sorozatban írta meg a lovardai kalandok folytatását. Olvasd el a Töpörtyű, a póni első fejezetét, melyben Csuti nyári lovastábort szervez!

Összes kapcsolódó cikk